Recepty

,

Vepřové závitky Pohlreich (španělské ptáčky)

  • 0 / 5

Vepřové závitky jsou obdoba španělských ptáčků. Jsou to plátky vepřového masa, které poté plníme směsí ze zeleniny, vajíček a uzeniny. Vepřové závitky Pohlreich jsou připravované

,

Nejlepší kuřecí řízek (křehký a šťavnatý)

  • 0 / 5

Řízky jsou u nás velice oblíbené a důkazem toho je i fakt, že většina Čechů připravuje řízky k bramborovému salátu ke štědrovečerní večeři. Jak tedy

,

Luxusní segedínský guláš podle babičky

  • 0 / 5

Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Jednoduchý a skvělý segeďák si připravíte sami, nezapomeňte na to, že segedínský guláš je nejlepší uleželý, proto doporučuji

Domácí kmínový chleba (jednoduchý)

  • 0 / 5

Kvalitní český chléb je nenahraditelný. Vy si nyní můžete připravit křupavý, kváskový chléb, který dobře poslouží ke svačině nebo jako příloha k poctivému guláši. Domácí

Pravý vídeňský guláš (hospodský)

  • 0 / 5

Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý

Babiččin domácí perník (hrníčkový)

  • 0 / 5

Nadýchaný a vláčný perník je skvělý dezert, který si připravíte bez váhy pomocí tohoto hrníčkového receptu. Babiččin domácí perník (hrníčkový) je jednoduchý recept podle kterého

Babiččiny chlupaté knedlíky (drbáky, bosáky…)

  • 0 / 5

Napůl bramborové knedlíky, napůl slovenské halušky. To jsou chlupaté knedlíky. Ideální příloha k masům, ale skvěle si z nich připravíte plnohodnotnou večeři. Postačí vám k

Nejlepší křenová omáčka od babičky

  • 0 / 5

Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 0 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)

  • 0 / 5

Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí

X