Recepty

,

Luxusní rajská omáčka z protlaku

  • 0 / 5

Rajská omáčka si získala srdce nejednoho jedlíka. Poctivá rajská omáčka musí být sladká a nejlepší je s vývarem z hovězího masa, kterým pokrm také doplníme.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka

  • 0 / 5

Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí vaše choutky. Gulášová polévka je

,

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

  • 0 / 5

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku

Jednoduchý bramborový knedlík

  • 5 / 5

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík. Jednoduchý bramborový knedlík je vhodný

Dušený špenát se smetanou

  • 0 / 5

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát

Vepřové výpečky se zelím

  • 5 / 5

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso

Dušené bílé zelí k masu

  • 5 / 5

U nejtypičtějších českých receptů jako jsou vepřové výpečky, moravský vrabec nebo třeba plněné bramborové knedlíky nesmí chybět tato lahůdka v podobě přílohového dušené zelí. Dušené

Nadýchaný perník na plech

  • 0 / 5

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici.

Churros s čokoládou

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké? Doporučujeme vyzkoušet original recept na domácí churros, které si určitě zamilujete. Churros s čokoládou jsou výtečné sladké smažené koblížky, obalené v

,

Zabijačkový prejt v troubě

  • 0 / 5

Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice