Kedlubnový salát se zakysanou smetanou
Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A
Zapečené těstoviny s kuřecím masem
Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je
Rybízový sirup – domácí a hustý
Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit
Zapečené gnocchi s mletým masem
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a
Pravá rajská omáčka z rajčat
Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor,
Nakládané jalapeňos papričky
Jalapeňos jsou nejznámější mexické chilli papričky a zároveň ty nejchutnější. Připravte si tyto úžasné nakládané
Italské bramborové gnocchi
Pokud se bavíme o přílohách, tak univerzální surovinou jsou brambory. Kromě kaše, vařených brambor, knedlíků,
Luxusní babiččin švestkový koláč
Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné
Utopenci – nejlepší recept
Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit
Bazalkové pesto krok za krokem
Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá