
Jednoduchá čočka na kyselo
Tradiční čočka na kyselo s vejcem a párky je sytý pokrm, který nikdy nezklame. Spojení

Vepřový plátek s omáčkou
Šťavnatý vepřový plátek podávaný s lahodnou omáčkou je ideální volbou pro vydatný oběd i večeři.

Jahodový cheesecake pečený
Pokud hledáte dezert, který krásně vypadá, skvěle chutná a potěší každého milovníka sladkého, tak tento

Lotus cheesecake z mascarpone nepečený
Jestli máte rádi krémové dezerty a karamelově kořeněnou chuť sušenek Lotus, tenhle cheesecake si zamilujete

Rozlítaní ptáčci z hovězího masa
Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s

Máslové briošky na burger
Máte rádi burgery a omrzely vás vakuované briošky, které se drolí a chutnají nevábně? Připravte

Nejlepší obalovaný květák
Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený

Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a

Krémová květáková polévka
Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny.

Kuřecí nudličky na kari s hranolkami
Kuřecí nudličky na kari s hranolkami jsou skvělou volbou, když máte chuť na něco rychlého,