Dokonalé Fish & Chips v těstíčku
- 5 / 5
Fish & chips neboli ryba s hranolky je národní pokrm Velké Británie. Jedná se v podstatě o smažené bramborové hranolky,
Rychlé vepřové rizoto z jedné pánve
- 0 / 5
Rizoto nemusí být vždy to italské, které se lepí. Určitě si vzpomínáte na školní rizoto neboli srbské rizoto s mrkví,
Klasická sekaná od babičky (jemná)
- 5 / 5
Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také fakt, že nezáleží na výběru
Nejlepší babiččiny škvarkové placky (luxusní)
- 0 / 5
Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbyde po vyškvaření tuku. Nejčastěji škvaříme vepřové sádlo. Vepřové sádlo můžeme použít čerstvé ze zabíjačky
Chřestová polévka ze zeleného chřestu
- 5 / 5
Tato luxusní polévka se připravuje v chřestové sezóně, která je však velmi krátká. Jemná, zdravá a chutná polévka, kterou doporučuji
Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)
- 5 / 5
Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem
Nejlepší staročeský buřtguláš ze špekáčků
- 5 / 5
Hledáte jednoduchý a zároveň chutný recept, který připravíte z jednoho hrnce? Pak vyzkoušejte náš bramborový buřtguláš s uzeninou! Nejlepší staročeský


