Ovocná low carb bublanina
Ovocná low carb bublanina Ovocná low carb bublanina se hodí nejen jako pohoštění pro návštěvu, ale také si ji můžete bez výčitek dopřát k snídani či svačině. Máte ji připravenou
Ovocná low carb bublanina Ovocná low carb bublanina se hodí nejen jako pohoštění pro návštěvu, ale také si ji můžete bez výčitek dopřát k snídani či svačině. Máte ji připravenou
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně patří mezi pokrmy, jejichž receptura by měla být s velice mírnými odchylkami. Recept na hamburskou kýtu je v
Žampionová omáčka k masu Žampionová omáčka k masu je oblíbený recept naší rodiny. Všichni máme rádi houby a žampiony zvlášť. Tato omáčka se hodí k těstovinám, knedlíkům nebo rýži. Maso
Kakaová miska s ořechy a banánem Kakaová miska s ořechy a banánem je skvělé, zdravé a rychlé jídlo ke snídani. Dodá vašemu tělu potřebný zdroj bílkovin díky řeckému jogurtu a
Nebe v hubě (ořechovo-medové řezy) Nebe v hubě je oblíbený desert, který připravuji dětem celkem často. Miluji dokonalé spojení ořechů, medu a krému. Jakmile budete mít Nebe v hubě hotové,
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového) Španělský ptáček z hovězího masa je můj oblíbený. Španělské ptáčky mám opravdu ráda a připravuji je své rodince jednou za měsíc určitě. Poctivou českou
Boloňská omáčka se špagetami Boloňská omáčka se špagetami jsou oblíbeným pokrmem po celém světě ačkoli v Itálii tento pokrm nikdo nejí se špagetami a dokonce se mu říká ragú. V
Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši verzi, která vám jistě zachutná.
Špenát má jistě své místo v české gastronomii, hodí se především k bramborovým knedlíkům a neměl by chybět u takové klasiky jako je moravský vrabec. Krémově smetanový špenát mám nejraději
Pečené sýrové chipsy s kořením se skvěle hodí do low carb stravování, jelikož používáme tučnější verzi sýrů. Já zde použila goudu 48% a eidam 45% tuku. Ochutit může každý jak