Recepty

  • 1 230
  • 0

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve velkém. Česnek můžeme využít nejen při přípravě dobrého jídla, ale

Continue Reading
  • 1 756
  • 1

Vepřové maso na houbách

Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených hub. Vepřové maso na houbách je

Continue Reading
  • 1 061
  • 0

Pórková pomazánka z tvarohu

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý stonek, ale zelené listy mají více prospěšných látek. Zelené listy

Continue Reading
  • 632
  • 0

Domácí švestková povidla

Švestky jsou ideálním pomocníkem při redukci váhy. Konzumujte je hlavně syrové, také sušené či neslazená povidla jako dochucovadlo. Jestliže je necháme na stromě déle, vytvoří si tak mnohem víc vitamínů

Continue Reading
  • 1 076
  • 2

Výborná cuketová pomazánka

Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete využívat sklizeň z vlastní zahrádky

Continue Reading
  • 967
  • 0

Klasická smaženice z čerstvých hub

Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším receptům z lesních hub! Klasická smaženice z čerstvých hub je naprosto

Continue Reading
  • 554
  • 0

Pečená zelenina s vejcem

Nevíte co k večeři a nemáte příliš času? Dejte si pečenou zeleninu s vejcem a doplňte ji svěžím avokádovým dresingem. Zaručeně si pochutnáte. Pečená zelenina s vejcem a avokádovým dresingem je

Continue Reading
  • 1 629
  • 1

Výborná pečená zelenina

Jedna z nejjednodušších podob přílohy je tu! Pečená zelenina, nic víc nepotřebujete a pokud ji správně připravíte, vaši strávníci si zaručeně pochutnají. Výborná pečená zelenina je vhodná jako příloha nebo

Continue Reading
  • 2 153
  • 2

Kuřecí kousky v těstíčku

Občas chci připravit řízky, ale nechci se s nimi obalovat. V těchto situacích používám ochucené těstíčko, ve kterém kuřecí prsa obalím a poté usmažím. Je to rychlé, snadné a dobré.

Continue Reading
  • 1 610
  • 0

Nadýchaná bublanina s borůvkami

Borůvky je úžasné lesní ovoce, které uzrává v období mezi červencem a srpnem. Pokud jste si nasbírali dostatek borůvek, připravte si tuto vláčnou litou buchtu s borůvkami. Nadýchaná bublanina s

Continue Reading