Recepty

  • 1 215
  • 1

Babiččiny buřty na pivu

Klasika českých hospod, chalup i domácností, kterou si dovedete snadno připravit sami doma. Navíc se skvěle hodí k pivu a milovníci pálivého si ji mohou pořádně přiostřit. Babiččiny buřty na

Continue Reading
  • 864
  • 1

GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka

Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí vaše choutky. Gulášová polévka je velice oblíbená polévka, kterou každý

Continue Reading
  • 1 150
  • 1

Ďábelské topinky s kuřecím a zeleninou

Jedním ze šlágrů českých hospod je topinka s pikantní masovou směsí a zeleninou. Topinka se zasype strouhaným sýrem a kouzlo je na světě. Připravte si topinky podle mé oblíbené hospůdky.

Continue Reading
  • 1 386
  • 2

Nejlepší dančí guláš

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým masem, ke kterému podáváme jako přílohu houskový nebo bramborový knedlík,

Continue Reading
  • 801
  • 1

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku na kterou většina z nás

Continue Reading
  • 807
  • 1

Jednoduchý bramborový knedlík

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík. Jednoduchý bramborový knedlík je vhodný k houbovým omáčkám, pečené kachně,

Continue Reading
  • 745
  • 1

Polévka z hlívy ústřičné

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji vyzkoušet polévku z hlívy, která

Continue Reading
  • 820
  • 0

Rychlé kakaové řezy s krémem

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s tvarohem a zakysanou smetanou. Rychlé kakaové řezy s krémem jsou

Continue Reading
  • 1 192
  • 0

Dušený špenát se smetanou

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát se smetanou je můj oblíbený, protože

Continue Reading
  • 1 046
  • 1

Vepřové výpečky se zelím

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso a zelí. To jest výpečky

Continue Reading