Křupavá low carb pizza

křupavá low carb pizza
  • Čas přípravy
    10 minut
  • Doba vaření
    15-20 minut
  • Porce
    2

Křupavá low carb pizza

Je skvělá varianta, když nevíte co rychlého k večeři. Máte ji připravenou během pár minut, budete potřebovat pár ingrediencí a určitě si na ní pochutnáte. Hlavní přísadou jsou sýry a mandlová mouka. Tato křupavá low carb pizza, rozhodně patří mezi mé oblíbené.

 

Nevíte co dobrého k obědu? Vyzkoušejte tento recept na pečenou dýni s vejcem a bylinkami.

 

 

Suroviny

    Postup

    Nastrouháme sýr a společně s lučinou vložíme do menšího hrnce a sýry na mírném plameni rozehřejeme.

    Krok1

    Rozteklý sýr smícháme s lučinou tak, aby se nám vytvořila jemná hmota. Přidáme mandlovou mouku, sůl a kdo chce, může přidat bylinky. Vše důkladně promícháme. Směs odstavíme z plamene a vmícháme vejce.

    Krok2

    Hmotu propracujeme tak, aby nám vzniklo pevnější těsto.  Namočíme si ruce a vytvarujeme těsto do tvaru pizzy cca 0,5cm vysoké. Pečeme na plechu vyložený pečícím papírem v předehřáté troubě na 220°C 10-15 minut. Pokud chcete těsto křupavější, vyndejte ho jakmile se horní vrstva upeče a otočte ho z druhé strany. Druhou stranu pizzy necháme opět upéct do zlatova. 

    Závěrem

    Pizzu vyndáme z trouby, potřeme připravenou rajčatovou salsou a ozdobíme ingrediencemi dle chuti. Já použila rajčatovou polpu tvrdý sálám, cibuli, červenou papriku, chilli papričku a strouhaný Madeland 45%.

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..