Přidat recept Přidat recept

Nízko-sacharidové Cini minis

  • Čas přípravy
    5 minut
  • Doba vaření
    30 minut
  • Porce
    4
  • Zhlédnutí
    309

Skořice má nasládnou chuť a příjemnou vůni, která má mnoho využití nejen v kuchyni. Působí na chuť k jídlu, osvěžuje a podporuje trávení. Já se ji rozhodla použít do rychlé snídaně a vyrobit si domácí cini minis LC.

Suroviny

Postup

Všechny uvedené ingredience vložíme do mísy a vypracujeme z nich středně tuhé těsto.

Krok 1

Těsto vyválíme mezi 2 pečícími papíry do tenké placky přibližně 1-2 mm. Vrchní papír opatrně sloupneme a plát těsta budeme krájet na malé kostičky přibližně 1x1 cm.

Krok 2

Připravené čtverečky vložíme do trouby na 150°C na 15 minut. Dvířka trouby necháme pootevřené, aby se z ní odpařovala vlhkost a cini minis byly křupavé. Po 15 minutách troubu vypneme a cini minis necháme ještě dojít.

Závěrem

Hotové skořicové cini minis podáváme s mlékem nebo bílým jogurtem. V uzavřené nádobě vydrží i několik týdnů.

Mohlo by se vám líbit

Ohodnotit recept

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

X