Recepty

Zelená jarní polévka (nejen na Zelený čtvrtek)

  • 0 / 5

Velikonoce je nejvýznamnější křesťanský svátek, který je spojen s vítáním jara. Tato zelená polévka je ideální tip na Zelený čtvrtek, který předchází Velkému pátku a

,

Tradiční vietnamské závitky Nem rán

  • 5 / 5

Díky početné menšině obyvatel původně z Vietnamu jsou u nás rozšířená jídla vietnamské kuchyně. Jednou takovou všeobecně známou pochoutkou jsou vietnamské závitky tzv. Nem rán.

,

Nejlepší buřty na černém pivu

  • 5 / 5

Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou

Thajská zelená kari pasta (recept)

  • 0 / 5

Tato kari pasta se používá v thajské kuchyni k dochucování jídel jako jsou špízy, směsi a polévky. Je také hlavní složkou pro přípravu thajského zeleného

Krémová cuketová polévka se smetanou

  • 5 / 5

Zeleninové polévky jsou jednoduché na přípravu, bohaté na vitamíny a zároveň velmi chutné. Postup je vždy stejný, zelenina se uvaří, rozmixuje, dochutí a popřípadě zjemní

,

Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny

  • 0 / 5

Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.

,

Texaské chilli con carne Pohlreich

  • 0 / 5

Pokud máte rádi spojení chutě hovězího masa a pálivosti paprik, tak tento recept je právě pro vás. Texaský (USA) národní pokrm, který je vydatný a

Nejlepší domácí kečup s česnekem

  • 0 / 5

Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup

,

Luxusní křupavé bramboráky Pohlreich

  • 0 / 5

Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě plněné se šunkou, slaninou, sýrem aj., či jako přílohu k

Brokolicové karbanátky se sýrem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.