Nejlepší špenátová polévka (jemná a krémová)
Jemná a krémová špenátová polévka je klasika v české gastronomii. Zkuste tento recept ozvláštnit čerstvým pestem a povzneste tuto klasiku na jinou úroveň. Nejlepší špenátová
Thajské Pad Thai s omáčkou
Thajské Pad Thai s omáčkou Thajské Pad Thai s omáčkou je národní jídlo Thajska. Tato verze je klasická verze se všemi surovinami, které neodmyslitelně do Pad
Krémové těstoviny s houbovou omáčkou
Krémové těstoviny s houbovou omáčkou Krémové těstoviny s houbovou omáčkou je vynikající bezmasé jídlo, které si můžete také připravit s kuřecím prsem. Je to můj oblíbený
Těstoviny s čedarem a špenátem
Těstoviny s čedarem a špenátem Těstoviny s čedarem a špenátem je nezvyklé a přesto moc dobré jídlo, které připravíte dokonce ze zbytků. Je to trochu nezvyklé,
Rychlé boloňské špagety z mletého masa
Rychlé boloňské špagety z mletého masa Rychlé boloňské špagety z mletého masa je můj oblíbený recept na špagety s omáčkou. Recept je rychlý, jednoduchý a
Krémové špagety s dýňovou omáčkou
Krémové špagety s dýňovou omáčkou Krémové špagety s dýňovou omáčkou je skvělý tip na podzimní jídlo, které si připravíte z dýně Hokkaidó. Omáčka z dýně
Bramborové šišky s uzeným a špenátem
Bramborové šišky s uzeným a špenátem Bramborové šišky s uzeným a špenátem je jednoduché a přitom tak dobré jídlo. Tyto šišky na slano vás jistě neurazí.
Klasická houbová polévka s bramborami
Klasická houbová polévka s bramborami Klasická houbová polévka s bramborami je v podstatě bramboračka s houbami. Do této polévky dávám především čerstvé houby, protože v ní
Nejlepší játrová omáčka s rýží
Nejlepší játrová omáčka s rýží Nejlepší játrová omáčka s rýží je jednoduchá omáčka připravovaná z jater. Doporučuji používat drůbeží (ideálně kuřecí) játra. Játra vždy důkladně očistěte,
Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky
Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky je polévka, kterou připravuji mnoho let, protože jsem tento recept zdědila od babičky. Tato polévka