Luxusní knedlík s vajíčkem Pohlreich
Luxusní knedlík s vajíčkem Pohlreich Luxusní knedlík s vajíčkem je velmi jednoduchý recept, který se připravuje nejčastěji ze zbylých knedlíků. Do tohoto jídla se nejčastěji
Nejlepší játrová omáčka s rýží
Nejlepší játrová omáčka s rýží Nejlepší játrová omáčka s rýží je jednoduchá omáčka připravovaná z jater. Doporučuji používat drůbeží (ideálně kuřecí) játra. Játra vždy důkladně očistěte,
Domácí malinová limonáda (svěží)
Domácí malinová limonáda (svěží) Domácí malinová limonáda (svěží) je levná, osvěžující a výborná. Máte chuť na skvělou domácí limonádu? Neváhejte a určitě ji vyzkoušejte. Zabere
Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky
Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky je polévka, kterou připravuji mnoho let, protože jsem tento recept zdědila od babičky. Tato polévka
Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou
Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou je velice jednoduché jídlo připravované z vepřové kotlety. Maso se sosem se nejvíc hodí k
Luxusní koprová omáčka od babičky
Luxusní koprová omáčka od babičky Luxusní koprová omáčka od babičky je klasický recept na tradiční českou koprovku. Pravá koprová omáčka se podává s hovězím masem nebo
Nejlepší těstovinový salát s kuřecím
Nejlepší těstovinový salát s kuřecím Nejlepší těstovinový salát s kuřecím je salát, který připravuji docela často. Při přípravě těstovinových salátů se zeleninou je většinou volba zeleniny
Masová pomazánka z vepřového masa
Masová pomazánka z vepřového masa Masová pomazánka z vepřového masa je jednoduchá a výborná pomazánka, kterou většinou připravuji ze zbytku pečeného masa nebo bůčku. Já vždy
Pravé slovenské pagáče (škvarkové pagáčky)
Pravé slovenské pagáče (škvarkové pagáčky) Pravé slovenské pagáče je výborný druh pečiva, který pochází z Maďarska (maďarské pogácsa) a později se také dostalo na moravské
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem je typické české jídlo, které je sice náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za