- 15 listopadu, 2021
- od Filip
- 0 To se mi líbí
- 0 / 5
- Kuchyně: Česká
- Obtížnost: Snadný
-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření0 minut
-
Porce4
-
Zhlédnutí2 387
Jaká tatarka z hotové majonézy je nejlepší?
Nejlepší domácí tatarská omáčka je připravovaná z okurek a kaparů. Češi tatarskou omáčku prostě milují. Naše domácí tatarka z majonézy vás osloví, protože chutná skvěle a je jednoduchá na přípravu. Můžete si ji samozřejmě připravit i z domácí majonézy.
Nejlepší domácí tatarská omáčka suroviny
- 300 ml majonézy
- 20 g kaparů v nálevu
- 20 g nakládaných okurek
- 10 g oloupané cibule
- 1 lžička citronové šťávy
- špetka soli
- špetka pepře
- špetka cukru
- trocha nasekané petrželky
TIP: Pokud nemáte kapary nebo je chcete z receptu vynechat, přidejte dvojnásobné množství nakládaných okurek.
VIDEORECEPT

Nejlepší domácí tatarská omáčka postup přípravy
- Kapary si propláchněte a nakrájejte najemno. Nakládané okurky a cibuli nastrouhejte na jemném struhadle.
- V míse smíchejte veškeré suroviny a dobře promíchejte.
- Hotovou tatarskou omáčku nechte v lednici odležet alespoň půl hodinky.
- Podávejte k vašemu oblíbenému jídlu.
TIP: Pokud vaší tatarce něco chybí, zkuste přidat 1 lžičku dijonské hořčice.
Chutnala vám domácí tatarka z majonézy? Vyzkoušejte také:
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Ohodnotit recept