-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření0 minut
-
Porce4
-
Celkový čas10 minut
Jaká tatarka z hotové majonézy je nejlepší?
Nejlepší domácí tatarská omáčka je připravovaná z okurek a kaparů. Češi tatarskou omáčku prostě milují. Naše domácí tatarka z majonézy vás osloví, protože chutná skvěle a je jednoduchá na přípravu. Můžete si ji samozřejmě připravit i z domácí majonézy.
Nejlepší domácí tatarská omáčka suroviny
- 300 ml majonézy
- 20 g kaparů v nálevu
- 20 g nakládaných okurek
- 10 g oloupané cibule
- 1 lžička citronové šťávy
- špetka soli
- špetka pepře
- špetka cukru
- trocha nasekané petrželky
TIP: Pokud nemáte kapary nebo je chcete z receptu vynechat, přidejte dvojnásobné množství nakládaných okurek.
VIDEORECEPT
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6DjVnJJBbks[/embedyt]Nejlepší domácí tatarská omáčka postup přípravy
- Kapary si propláchněte a nakrájejte najemno. Nakládané okurky a cibuli nastrouhejte na jemném struhadle.
- V míse smíchejte veškeré suroviny a dobře promíchejte.
- Hotovou tatarskou omáčku nechte v lednici odležet alespoň půl hodinky.
- Podávejte k vašemu oblíbenému jídlu.
TIP: Pokud vaší tatarce něco chybí, zkuste přidat 1 lžičku dijonské hořčice.
Chutnala vám domácí tatarka z majonézy? Vyzkoušejte také:
Warning: foreach() argument must be of type array|object, bool given in /data/e/c/ecce4703-5412-4bd5-9a88-95e41496f1de/bestrecepty.cz/web/wp-content/themes/ranna/inc/modules/rt-related-recipe.php on line 80
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Ohodnotit recept