Recepty

,

Nejlepší vaječná tlačenka (jednoduchá)

  • 0 / 5

Jedním z největších symbolů Velikonoc jsou bezesporu vejce, která symbolizují zrod nového života. Pokud vám zbylo spoustu vajec a nevíte, co s nimi, vyzkoušejte jednoduchou

Zelená jarní polévka (nejen na Zelený čtvrtek)

  • 0 / 5

Velikonoce je nejvýznamnější křesťanský svátek, který je spojen s vítáním jara. Tato zelená polévka je ideální tip na Zelený čtvrtek, který předchází Velkému pátku a

,

Retro vajíčková pomazánka od babičky

  • 5 / 5

Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a často se stává, že i ve vaší lednici najdete hojné množství ať barvených, tak nebarvených vajíček. Co s

,

Luxusní vajíčková pomazánka (velikonoční)

  • 0 / 5

Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a často se stává, že i ve vaší lednici najdete hojné množství ať barvených, tak nebarvených vajíček. Co s

,

Nejlepší vajíčková pomazánka všech dob

  • 5 / 5

Vejce je jedním ze symbolů Velikonoc a může se stát, že vám vaši malí koledníci přinesou mnoho vajíček z koledy. Co s přebytkem vajec? Odpověď

Nadýchaný velikonoční beránek (šlehačkový)

  • 0 / 5

Kdy se peče velikonoční beránek? Podle tradice by se měl beránek péct na Bílou sobotu, stejně jako se peče mazanec. Nadýchaný velikonoční beránek (šlehačkový), pochází

,

Nejlepší buřty na černém pivu

  • 5 / 5

Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou

, ,

Nejlepší lososová pomazánka

  • 0 / 5

Uzený losos je delikatesa, která nepatří k levným surovinám a pokud po něm sáhnete, rozhodně vyzkoušejte tuto pomazánku. Nejlepší lososová pomazánka se připravuje z čerstvého

Nejdokonalejší citronová babeta

  • 5 / 5

Jednoduchý a zároveň velmi oblíbený dezert, který si snadno připravíte sami doma, to je citronová babeta. Nejdokonalejší citronová babeta je recept, který jsem objevila teprve

Zdravá sekaná s vločkami (Břicháč Tom)

  • 5 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.