Zapečené gnocchi s mletým masem
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s
Pravá rajská omáčka z rajčat
Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina
Grilované špízy z mletého masa
K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto exotické špízy s čerstvým koriandrem.
Bramborák s cuketou a uzeným masem
Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a uzeným masem. Bramborák s cuketou a uzeným masem je skvělý
Smažený kuřecí řízek
V jednoduchosti je síla a přesně toto pořekadlo platí pro kuřecí řízky. Připravte si klasický smažený kuřecí řízek v trojobalu. Smažený kuřecí řízek je naprostá
Výborné houbové řízky
Houby patří mezi vděčné potraviny, jelikož se sbírají v lese a nestojí vůbec nic. Můžeme z nich vytvořit neuvěřitelně mnoho výborných pokrmů. Houby můžeme spotřebovat
Luxusní tatarák z hovězího masa
Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se připravit lososový, pštrosí, ale ten nejznámější je hovězí tatarák. Luxusní
Gnocchi s nivou a žampiony
Gnocchi nebo také bramborové noky se dají připravit na několik způsobů. Vyzkoušejte počeštělou verzi s nivou a žampiony. Gnocchi s nivou a žampiony je jednoduché