KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek
Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez masa. Tento speciální kotlíkový guláš se hodí k přípravě v
Staročeský houbový kuba
Každý rok se těšíme na houbovou sezónu, kdy jdeme do lesa a sbíráme naše oblíbené houby. Z hub si připravujeme různé pochoutky, jako smažené houbové
Smetanové špagety s cuketou
Letních receptů není nikdy dost a jednou z nejčastějších surovin, kterou během léta vypěstujete je cuketa. Připravte si tyto zdravé, lehké špagety s cuketou. Smetanové
Cuketové placičky se sýrem (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Polévka z červeného hlávkového zelí
Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu minerálů jako železo, vápník, draslík, sodík, hořčík a zinek. Červené
Kedlubnový salát se zakysanou smetanou
Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A a minerální látky jako vápník, hořčík, draslík a železo. Kedlubna
Zapečené těstoviny s kuřecím masem
Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je to, že se dají připravit na hrozně moc způsobů a
Zdravé chili con carne (fitness)
Fitness receptů není nikdy dost, a proto přidávám zdravou a vyváženou verzi mexického pokrmu chili con carne. Zdravé chili con carne je fitness recept, který
Kuřecí nudličky s rajčatovou omáčkou
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.
Zapečené gnocchi s mletým masem
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s


