Recepty

,

Babiččin vepřový guláš (ten nejlepší)

  • 5 / 5

Guláš je velmi oblíbené jídlo, které není známé jen u nás, ale také v okolních zemích. Tajemství dobrého guláše je kvalitní maso, cibule a koření.

,

Dokonalé Fish & Chips v těstíčku

  • 5 / 5

Fish & chips neboli ryba s hranolky je národní pokrm Velké Británie. Jedná se v podstatě o smažené bramborové hranolky, smaženou rybu v pivním těstíčku

Nejlepší babiččiny škvarkové placky (luxusní)

  • 0 / 5

Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbyde po vyškvaření tuku. Nejčastěji škvaříme vepřové sádlo. Vepřové sádlo můžeme použít čerstvé ze zabíjačky nebo koupit u řezníka. Sádlo

,

Nejlepší staročeský buřtguláš ze špekáčků

  • 5 / 5

Hledáte jednoduchý a zároveň chutný recept, který připravíte z jednoho hrnce? Pak vyzkoušejte náš bramborový buřtguláš s uzeninou! Nejlepší staročeský buřtguláš je jednou z variant guláše,

Tradiční hospodská dršťková polévka

  • 0 / 5

Tuto polévku jedni milují a jiní nenávidí, a to především, protože je připravena z vnitřností, konkrétně z drštěk, což jsou kravské žaludky. Tradiční hospodská dršťková

Hrnková bublanina s rybízem

  • 0 / 5

Bublanina je sladká pochoutka, která osloví snad každého, kdo má rád ovoce. Na bublaninu můžete použít například jahody, veškeré druhy rybízu, justu, třešně a jiné.

,

Výborný katův šleh originál (pikantní)

  • 5 / 5

Katův šleh lidově “kaťák” je klasické hospodské jídlo, jehož základem je kuřecí nebo vepřové maso se zeleninou. Správný katův šleh má být pikantní díky nakládaným

,

Nadýchané domácí rohlíky (křupavoučké)

  • 0 / 5

Kdo by neznal rohlíky. Je to nejběžnější druh pečiva, který je z tukového těsta a je k dostání snad v každém českém obchodě. Připravte si

,

Originální maďarské langoše (božsky nadýchané)

  • 5 / 5

Langoše jsou placky z kynutého těsta, které se následně smaží v oleji. Tuto maďarskou delikatesu určitě znáte ze stánků rychlého občerstvení. Připravte si svoje vlastní

,

Jednoduché domácí dalamánky (prvorepublikové)

  • 0 / 5

Domácí pečivo je stále více oblíbené. Přispívají tomu stále roustoucí ceny pečiva, ale i skvělá chuť čerstvého pečiva, které si sami doma připravíte. Jednoduché domácí