Recepty

,

Rozstřelený ptáček z vepřového masa

  • 5 / 5

Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla o něco světlejší, ale chuťově

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu

  • 0 / 5

Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit a zamrazit. Každý však ví,

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)

  • 5 / 5

Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a proto obsahuje základní suroviny, které jsou u nás dostupné. Bramboračka

,

KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek

  • 0 / 5

Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez masa. Tento speciální kotlíkový guláš se hodí k přípravě v

,

Staročeský houbový kuba

  • 0 / 5

Každý rok se těšíme na houbovou sezónu, kdy jdeme do lesa a sbíráme naše oblíbené houby. Z hub si připravujeme různé pochoutky, jako smažené houbové

,

Utopenci – nejlepší recept

  • 5 / 5

Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit dokonalé utopence, které vám dlouho nevydrží, jak budou dobré. Utopenci

Bazalkové pesto krok za krokem

  • 0 / 5

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na

,

Smažený kuřecí řízek

  • 0 / 5

V jednoduchosti je síla a přesně toto pořekadlo platí pro kuřecí řízky. Připravte si klasický smažený kuřecí řízek v trojobalu. Smažený kuřecí řízek je naprostá

,

Koprová omáčka Pohlreich

  • 0 / 5

Koprová omáčka je skvělý sezónní recept, který dokáže připravit opravdu každý. Připravte si koprovku jako od šéfa z bešamelu. Koprová omáčka Pohlreich je skvělý letní

,

Luxusní tatarák z hovězího masa

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se připravit lososový, pštrosí, ale ten nejznámější je hovězí tatarák. Luxusní