Recepty

Nadýchaný perník na plech

  • 0 / 5

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici.

Churros s čokoládou

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké? Doporučujeme vyzkoušet original recept na domácí churros, které si určitě zamilujete. Churros s čokoládou jsou výtečné sladké smažené koblížky, obalené v

,

Zabijačkový prejt v troubě

  • 0 / 5

Zabijačka je česká tradice, ze které vznikne spoustu dobrot. Jednou ze známých dobrot ze zabijačky je i světlý a tmavý prejt, kterým se plní jitrnice

Babiččina fazolová polévka se smetanou

  • 5 / 5

Milujete také a husté polévky jako já? Pak určitě vyzkoušejte tento recept, podle kterého vařila krémovou fazolovou polévku moje babička. Polévka je sytá a bohatě

,

Luxusní buřtguláš s bramborem

  • 0 / 5

Zbyly vám špekáčky z letní opékačky? Vyzkoušejte skvělý buřtguláš, kde zbylou uzeninu zužitkujete a ještě si budete s rodinou pomlaskávat. Věřte, že po buřtguláši se

,

Nejlepší pečený králík (na česneku)

  • 0 / 5

Králičí maso patří ke zdravějším druhům masa a navíc patří k tradičním českým pochoutkám. Moje babička vařila podle tohoto receptu už když jsem byla malá,

,

Maďarský perkelt (pörkölt)

  • 5 / 5

Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího

,

Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)

  • 0 / 5

Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si těstovinové flíčky s vejcem, uzeným a vykouzlete skvělé jídlo pro

,

Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept

  • 5 / 5

Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš

Luxusní bramboráky se slaninou

  • 0 / 5

Bramboráky jsou výtečnou pochoutkou oblíbenou napříč republikou. Co se ale stane, když do těsta přidáte slaninu a použijete naše fígle na dokonale křupavé bramboráky? Mňamka,