
Maďarský perkelt (pörkölt)
Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české

Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)
Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si

Zapečené tortilly s kuřecím masem
Tortilly jsou oblíbenou pochoutkou zejména v Mexiku, kde pšeničná nebo kukuřičná placka tvoří základ spousty

Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept
Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není

Vepřová panenka pečená v troubě
Vepřová panenka je nejlibovější a nejdražší kousek vepřového masa, který pravděpodobně koupíte. Přípravu panenky je

Nejlepší vepřová panenka s omáčkou
Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou

Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich
Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho

Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce
Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já

Obalované houbové řízky (smažené houby)
Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky,

Luxusní bramboráky se slaninou
Bramboráky jsou výtečnou pochoutkou oblíbenou napříč republikou. Co se ale stane, když do těsta přidáte