-
Čas přípravy15 minut
-
Doba vaření0 minut
-
Porce2
-
Celkový čas15 minut
Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu nezaměnitelnou barvu a chuť. Řepu můžete jíst jak vařenou, tak dušenou, restovanou, pečenou.
Výborný salát z červené řepy je skvěle lehký, lahodný a navíc hned připravený. Tento lehký salátek se hodí například k pečenému či grilovanému masu.
Suroviny – Výborný salát z červené řepy
- Červená řepa
- Salátová okurka
- Acidofilní mléko
- Sůl a pepř
- Kopr
Postup přípravy – Salát z červené řepy
- Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Okurku oloupeme a také nakrájíme na kostičky.
- Přidáme acidofilní mléko, osolíme a opepříme dle chuti. Na závěr vmícháme kopr dle chuti.
- Nejlepší je salát vychlazený, dáme ho tedy vychladit do ledničky a můžeme podávat třeba k pečenému masu nebo jen tak samotný.
TIP:
- Pokud by Vám nechutnala červená řepa syrová, tak si ji můžete povařit.
Vyzkoušejte také:
Ingredients
Výborný salát z červené řepy
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Leave a Review