Recepty

  • 845
  • 1

Jednoduchý bramborový knedlík

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík. Jednoduchý bramborový knedlík je vhodný k houbovým omáčkám, pečené kachně,

Continue Reading
  • 786
  • 1

Polévka z hlívy ústřičné

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji vyzkoušet polévku z hlívy, která

Continue Reading
  • 858
  • 0

Rychlé kakaové řezy s krémem

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s tvarohem a zakysanou smetanou. Rychlé kakaové řezy s krémem jsou

Continue Reading
  • 1 233
  • 0

Dušený špenát se smetanou

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát se smetanou je můj oblíbený, protože

Continue Reading
  • 1 087
  • 1

Vepřové výpečky se zelím

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso a zelí. To jest výpečky

Continue Reading
  • 601
  • 1

Dušené bílé zelí k masu

U nejtypičtějších českých receptů jako jsou vepřové výpečky, moravský vrabec nebo třeba plněné bramborové knedlíky nesmí chybět tato lahůdka v podobě přílohového dušené zelí. Dušené bílé zelí k masu se svou

Continue Reading
  • 1 239
  • 0

Nadýchaný perník na plech

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici. Nadýchaný perník na plech je

Continue Reading
  • 1 204
  • 0

Nejchutnější francouzské brambory

Milujeme zapečená jídla, protože jsou rychlá, snadná na přípravu a můžete do nich použít skoro cokoliv. Vyzkoušejte naše zapečené brambory. Nejchutnější francouzské brambory jsou receptem od naší babičky, která je

Continue Reading
  • 1 222
  • 0

Játrová omáčka (babiččin recept)

Patříte mezi milovníky omáček? Omáček si můžeme připravit nespočet, ale mezi naše oblíbené patří babiččina játrová omáčka. Játrová omáčka (babiččin recept) je jednoduchá omáčka připravovaná z jater. Doporučuji používat kuřecí

Continue Reading
  • 1 248
  • 0

Nejlepší hrníčkový makovec

Máte také rádi sladký zákusek ke kávě jako svačinku, když máte volnou chvilku? Doporučuji vyzkoušet recept na vláčný makovec. Nejlepší hrníčkový makovec je vláčný, výborný moučník, který se výtečně hodí

Continue Reading