Recepty

  • 1 401
  • 0

Dršťková polévka z předvařených drštěk

Poctivá dršťková polévka by se dala zařadit mezi hospodská jídla, ale věřte, že pokud si ji připravíte domácí, bude vždy chutnat nejlépe. Dršťková polévka z předvařených drštěk je výborná a

Pokračovat ve čtení
  • 1 014
  • 0

Nejlepší pizza šneci

Pokud sháníte rychlé a jednoduché pohoštění, které uspokojí chuťové buňky i náročnějšího hosta, tak si připravte tyto jednoduché pizza šneky. Nejlepší pizza šneci naslano jsou dělané buďto z rozváleného těsta

Pokračovat ve čtení
  • 622
  • 1

Enchiladas s mletým hovězím masem

Když se řekne mexická kuchyně, určitě se každému vybaví tortilly, fazole, chilli papričky a rajčatové salsy. Enchiladas obsahují vše uvedené a potěší i náročnější strávníky. Enchiladas s mletým hovězím masem

Pokračovat ve čtení
  • 1 319
  • 1

Babiččiny buřty na pivu

Klasika českých hospod, chalup i domácností, kterou si dovedete snadno připravit sami doma. Navíc se skvěle hodí k pivu a milovníci pálivého si ji mohou pořádně přiostřit. Babiččiny buřty na

Pokračovat ve čtení
  • 928
  • 1

GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka

Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí vaše choutky. Gulášová polévka je velice oblíbená polévka, kterou každý

Pokračovat ve čtení
  • 1 436
  • 1

Ďábelské topinky s kuřecím a zeleninou

Jedním ze šlágrů českých hospod je topinka s pikantní masovou směsí a zeleninou. Topinka se zasype strouhaným sýrem a kouzlo je na světě. Připravte si topinky podle mé oblíbené hospůdky.

Pokračovat ve čtení
  • 1 539
  • 2

Nejlepší dančí guláš

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým masem, ke kterému podáváme jako přílohu houskový nebo bramborový knedlík,

Pokračovat ve čtení
  • 862
  • 1

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku na kterou většina z nás

Pokračovat ve čtení
  • 854
  • 1

Jednoduchý bramborový knedlík

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík. Jednoduchý bramborový knedlík je vhodný k houbovým omáčkám, pečené kachně,

Pokračovat ve čtení
  • 803
  • 1

Polévka z hlívy ústřičné

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji vyzkoušet polévku z hlívy, která

Pokračovat ve čtení