Recepty

Jednoduchá zelňačka

  • 5 / 5

Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a

,

Jednoduchý segedínský guláš

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak

,

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

  • 5 / 5

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku

Vepřové výpečky se zelím

  • 5 / 5

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso

Dušené bílé zelí k masu

  • 5 / 5

U nejtypičtějších českých receptů jako jsou vepřové výpečky, moravský vrabec nebo třeba plněné bramborové knedlíky nesmí chybět tato lahůdka v podobě přílohového dušené zelí. Dušené

, ,

Zelný koláč na plech

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj

,

Nejlepší pečená husa

  • 0 / 5

Každý rok na Svatého Martina si najdeme čas a připravíme si svatomartinskou husu s knedlíkem a červeným zelím. Když kupujeme husu, tak se snažíme vybrat

Smažené závitky nem rán s omáčkou

  • 5 / 5

Kdo by neznal smažené vietnamské závitky (vietnamsky Nem rán). Prodávají se u nás v restauracích, bistrech a dokonce i ve většině večerkách. Pokud také tak

Vepřové výpečky se zelím z červené řepy

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

, ,

Polévka z červeného hlávkového zelí

  • 0 / 5

Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu minerálů jako železo, vápník, draslík, sodík, hořčík a zinek. Červené