Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)
Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem a klobáskou či kouskem uzeniny.
Výborný katův šleh originál (pikantní)
Katův šleh lidově “kaťák” je klasické hospodské jídlo, jehož základem je kuřecí nebo vepřové maso se zeleninou. Správný katův šleh má být pikantní díky nakládaným
Nejlepší vaječná tlačenka (jednoduchá)
Jedním z největších symbolů Velikonoc jsou bezesporu vejce, která symbolizují zrod nového života. Pokud vám zbylo spoustu vajec a nevíte, co s nimi, vyzkoušejte jednoduchou
Zelená jarní polévka (nejen na Zelený čtvrtek)
Velikonoce je nejvýznamnější křesťanský svátek, který je spojen s vítáním jara. Tato zelená polévka je ideální tip na Zelený čtvrtek, který předchází Velkému pátku a
Zdravá sekaná s vločkami (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Vepřové maso na hrášku s omáčkou
Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové
Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny
Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.
Srbské rizoto s mletým vepřovým (školní rizoto)
Málokteré jídlo ze školní jídelny si pamatujeme tak jako srbské rizoto. Originální srbské rizoto s mletým vepřovým masem, zeleninou a typicky červenou barvou díky rajčatovému
Nejlepší pečená kuřecí stehna
Pečené maso je výborné a křehké pokud jej pečeme správně. Připravte si pečená kuřecí stehna s výborným masovým výpekem. Nejlepší pečená kuřecí stehna je velice
Rychlé vepřové v rajčatové omáčce
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.