Recepty

Vietnamská omáčka Nuoc Cham nejen k závitkům

  • 0 / 5

Pokud jste někdy navštívili vietnamské bistro nebo restauraci a objednali jste si smažené nebo nesmažené závitky, tak jste k ní pravděpodobně dostali i tuto typickou

Smažené závitky nem rán s omáčkou

  • 5 / 5

Kdo by neznal smažené vietnamské závitky (vietnamsky Nem rán). Prodávají se u nás v restauracích, bistrech a dokonce i ve většině večerkách. Pokud také tak

Výborná pečená zelenina

  • 5 / 5

Jedna z nejjednodušších podob přílohy je tu! Pečená zelenina, nic víc nepotřebujete a pokud ji správně připravíte, vaši strávníci si zaručeně pochutnají. Výborná pečená zelenina

, ,

Polévka z červeného hlávkového zelí

  • 0 / 5

Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu minerálů jako železo, vápník, draslík, sodík, hořčík a zinek. Červené

Nejlepší nakládané okurky (vítězný recept)

  • 5 / 5

K letní sezóně neodmyslitelně patří nakládané okurky a jejich domácí příprava. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na nejlepší okurky ve sladko-kyselém nálevu. Nejlepší nakládané okurky jsou vždy

,

Luxusní chilli con carne

  • 5 / 5

Chili známé také jako chilli con carne (v překladu doslova papričky s masem) je texaský dušený pokrm, který je známý svou pikantní chutí se silnou

,

Nejlepší špízy v troubě Pohlreich

  • 5 / 5

Protože letních a jednoduchých jídel není nikdy dost, rozhodla jsem se přidat i recept na jednoduché špízy (ražniči) z trouby. Nejlepší špízy v troubě Pohlreich

,

Nejlepší lečo s vejci

  • 0 / 5

Léto pomalu ale jistě začíná a typickým rychlým a letním jídlem je lečo se zeleninou, vejci a klobásou. Toto lehké jídlo snadno připravíte ze surovin

,

Smažené čínské nudle s kuřecím (Chow Mein)

  • 5 / 5

Smažené čínské nudle jsou u nás velmi oblíbené díky asijským menšinám, které tento pokrm připravují ve svých restauracích na mnoho způsobů. Tyto nudle jsou z

,

Rychlá domácí tatarka (tatarská omáčka)

  • 5 / 5

Češi milují tatarskou omáčku a důkazem toho je i fakt, že zatímco ostatní národy mají raději kečup k hranolkům, Češi upřednostňují tatarskou omáčku. Rychlá domácí