Recepty

,

Vepřový guláš se žampiony

  • 5 / 5

Guláš je v našich krajích velmi oblíbená kulinářská záležitost a určitě vás nijak nepřekvapí, že existují i jiné druhy než ten klasický hovězí. Pusťte uzdu

,

Smetanová omáčka s kuřecím masem

  • 0 / 5

Dříve jsem si připravovala smetanovou omáčku celkem často a vždy na stejný způsob, kde jsem použila tavený sýr, nivu, smetanu ke šlehání a kuřecí maso.

Nakládané žampiony

  • 0 / 5

Žampiony jsou v našich kuchyních velmi oblíbené. Jejich úprava je snadná, rychlá a jsou celoročně dostupné. Žampiony můžete použít do spoustu pokrmů. My je máme

,

Grilované špízy z mletého masa

  • 5 / 5

K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto exotické špízy s čerstvým koriandrem.

Gnocchi s nivou a žampiony

  • 0 / 5

Gnocchi nebo také bramborové noky se dají připravit na několik způsobů. Vyzkoušejte počeštělou verzi s nivou a žampiony. Gnocchi s nivou a žampiony je jednoduché

Nejlepší žampionová polévka

  • 5 / 5

Žampiony jsou velmi oblíbenou houbou, která má všestranné využití. Vyzkoušejte třeba tuto žampionovou polévku s bramborem. Nejlepší žampionová polévka je krémová houbová polévka, která je

Smažené žampiony plněné hermelínem

  • 0 / 5

Máte rádi smažené žampiony? Pak určitě vyzkoušejte tyto žampiony trochu jinak, a to plněné hermelínem! Smažené žampiony plněné hermelínem je skvělé vegetariánské jídlo, které mé

,

Smažené čínské nudle s kuřecím (Chow Mein)

  • 5 / 5

Smažené čínské nudle jsou u nás velmi oblíbené díky asijským menšinám, které tento pokrm připravují ve svých restauracích na mnoho způsobů. Tyto nudle jsou z

,

Kuřecí paličky na medu s bramborem

  • 0 / 5

Buďme k sobě upřímní, ne vždy máme náladu a čas na dlouhé vyvařování. V takovém případě je dobré znát pár jednoduchých a rychlých receptů, které

Pravá krkonošská kulajda ze sušených hub

  • 5 / 5

Kulajda je tradiční česká polévka, která je charakteristická svou sladkokyselou chutí s koprem. Kulajdu připravíte ze sušených, ale i čerstvý či nakládaných hub. Základními surovinami