Obědy, Večeře
Maďarský perkelt (pörkölt)
Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího
Obědy, Večeře
Nejlepší segedínský guláš
Klasický segedínský guláš je původem z Maďarska a je to v podstatě obdoba klasického guláše do kterého se přidá větší množství papriky a kysané zelí.
Obědy, Večeře
Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)
Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem a klobáskou či kouskem uzeniny.
Obědy, Večeře
Originální maďarské langoše (božsky nadýchané)
Langoše jsou placky z kynutého těsta, které se následně smaží v oleji. Tuto maďarskou delikatesu určitě znáte ze stánků rychlého občerstvení. Připravte si svoje vlastní