Recepty

Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon

  • 0 / 5

Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího masa na víně a servíruje

Rychlá domácí majonéza

  • 5 / 5

Majonéza je velmi oblíbená studená omáčka, která vzniká emulgací oleje a vajec. Vzhledem ke složení je omáčka tučná a navíc tvoří základ mnoha dresingů a

,

Nejlepší hranolky na světě (domácí)

  • 0 / 5

Hranolky miluje snad každý. Tato nezdravá pochoutka si získala srdce spousty lidí a každý je připravuje po svém. Já vyzkoušel několik verzí, ale tyhle byly

Domácí bramborové krokety se sýrem

  • 0 / 5

Existuje mnoho příloh, které se dají vytvořit z brambor, ale tyto bramborové krokety jsou jasnou volbou ke steakům. Domácí bramborové krokety se sýrem nejsou svou konzistencí

Kuřecí Cordon bleu Pohlreich

  • 0 / 5

Kuřecí Cordon bleu Pohlreich Kuřecí Cordon bleu Pohlreich je původem francouzské jídlo. Jedná se v podstatě o plněný řízek šunkou a sýrem, který je následně