Polévka z hlívy ústřičné
Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji
Nejchutnější francouzské brambory
Milujeme zapečená jídla, protože jsou rychlá, snadná na přípravu a můžete do nich použít skoro cokoliv. Vyzkoušejte naše zapečené brambory. Nejchutnější francouzské brambory jsou receptem
Játrová omáčka (babiččin recept)
Patříte mezi milovníky omáček? Omáček si můžeme připravit nespočet, ale mezi naše oblíbené patří babiččina játrová omáčka. Játrová omáčka (babiččin recept) je jednoduchá omáčka připravovaná
Luxusní boloňské špagety
Nejčastější jídlo, které si při slově špagety vybavím jsou boloňské špagety s omáčkou z mletého masa. Je to svým způsobem počeštělá verze boloňského ragú, které
ITALSKÉ LASAGNE: Lasagne alla bolognese
Italská zapečená klasika s těstovinami, boloňským ragú a bešamelem – to jsou lasagne. Pracné jídlo, které vás však odmění svou jedinečnou chutí. Italské lasagne v
Kuřecí teriyaki se sezamem
Máte rádi jídla na asijský způsob? Tak doporučuji vyzkoušet tuto rychlou verzi teriyaki. Kuřecí teriyaki se sezamem připravujeme docela často. Příprava tohoto jídla Vám nezabere
Šťavnatá sekaná pečeně
Určitě znáte klasickou sekanou z mletého masa. Zapomeňte na klasiku a pojďte si recept něčím ozvláštnit, do první přidávám smaženou cibulku a do druhé kousky
Smažená cuketa s česnekem
Cuketa je výborná zelenina a kdo jí nezná obalenou, tak o mnoho přichází. Velice jednoduše můžete připravit letní oběd z cukety, která se vám urodila
CHLEBA VE VAJÍČKU: Jak ho vylepšit
Chleba ve vajíčku je obdoba francouzského toustu, kdy obyčejný plátek chleba obalíte v rozšlehaném vejci a poté orestujete na pánvi. Zkuste ho vylepšit a máte
Losos na másle s bylinkami
Ryby jsou zdraví prospěšné, a proto bychom je podle výživových poradců měli jíst alespoň 2x týdně. Zkuste si připravit jednoduchý recept s lososem na bylinkách.