Pravá frankfurtská polévka
Jednoduchá polévka s uzeninou, kterou připraví i začátečník? Tak to je přesně frankfurtská polévka. Název je odvozen od frankfurtských párků, ale vídeňskými také nic nezkazíte.
Pravá francouzská cibulačka
Cibulačka je dobrá polévka, která se hodí do sychravých (pod)zimních dní. Pokud chceme připravit pravou francouzskou cibulačku, je potřeba se držet tradičních postupů a surovin.
Krémová květáková polévka
Polévka z květáku je jemná, sytá a příjemně zahřívá – ideální volba pro chladnější dny. Její sametová textura a jemná chuť potěší milovníky tradiční i
Jednoduchá zelňačka
Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a
Cuketový krém s kari (cuketová polévka)
Cuketový krém s kari je lahodná polévka, která kombinuje svěžest cukety s pikantními kořeněnými tóny kari. Tato chutná a osvěžující polévka je ideálním způsobem, jak
Cuketová polévka s bramborem
Léto je obdobím cuket ze zahrádky a pokud hledáte inspiraci, jak je v kuchyni využít, vyzkoušejte naši skvělou cuketovou polévku s bramborem. Cuketová polévka s
Krémová chřestová polévka s bramborem
Chřest je typická jarní surovina, která obsahuje mnoho živin i minerálů. Kromě použití chřestu jako typické přílohy k masu však můžete připravit skvělou jarní polévku.
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Poctivá dršťková polévka by se dala zařadit mezi hospodská jídla, ale věřte, že pokud si ji připravíte domácí, bude vždy chutnat nejlépe. Dršťková polévka z
GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka
Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí vaše choutky. Gulášová polévka je
Polévka z hlívy ústřičné
Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji


