Babiččina fazolová polévka se smetanou
Milujete také a husté polévky jako já? Pak určitě vyzkoušejte tento recept, podle kterého vařila krémovou fazolovou polévku moje babička. Polévka je sytá a bohatě
Luxusní buřtguláš s bramborem
Zbyly vám špekáčky z letní opékačky? Vyzkoušejte skvělý buřtguláš, kde zbylou uzeninu zužitkujete a ještě si budete s rodinou pomlaskávat. Věřte, že po buřtguláši se
Nejlepší pečený králík (na česneku)
Králičí maso patří ke zdravějším druhům masa a navíc patří k tradičním českým pochoutkám. Moje babička vařila podle tohoto receptu už když jsem byla malá,
Maďarský perkelt (pörkölt)
Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího
Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)
Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si těstovinové flíčky s vejcem, uzeným a vykouzlete skvělé jídlo pro
Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept
Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš
Luxusní bramboráky se slaninou
Bramboráky jsou výtečnou pochoutkou oblíbenou napříč republikou. Co se ale stane, když do těsta přidáte slaninu a použijete naše fígle na dokonale křupavé bramboráky? Mňamka,
Nejlepší velikonoční beránek
Pečení sladkého velikonočního beránka je u nás tradicí, kterou stále dodržuje převážná většina českých rodin. Pokud máte formu na beránka, určitě si jej podle tohoto
Vepřový guláš se žampiony
Guláš je v našich krajích velmi oblíbená kulinářská záležitost a určitě vás nijak nepřekvapí, že existují i jiné druhy než ten klasický hovězí. Pusťte uzdu
Vláčné a rychlé marokánky
Každý rok na Vánoce připravujeme marokánky, které milujeme už od dětství a tak se na ně vždycky opravdu těšíme. Vláčné a rychlé marokánky jsou výborné