Staročeské šunkofleky s uzeným masem
Staročeské šunkofleky s uzeným masem Staročeské šunkofleky s uzeným masem jsou tradičním pokrmem, které vařily už naše prababičky a v české kuchyni jsou velmi oblíbeným
Nejlepší palačinky s nutellou
Nejlepší palačinky s nutellou Nejlepší palačinky s nutellou podáváme jako výborný teplý dezert. Kdo má rád sladké, jistě si přijde na své. Palačinky můžete připravovat
Nejlepší slovenská kapustnica (pravá s klobásou)
Pravá slovenská kapustnica (pravá s klobásou) Pravá slovenská kapustnica je tradiční slovenský recept na hustou polévku. Kapusta ve slovenštině znamená zelí, takže je to obdoba naší
Nejlepší krémová rybí polévka
Nejlepší krémová rybí polévka Nejlepší krémová rybí polévka je v českých kuchyních tradičně podávána při štědrovečerní večeři. Tato polévka se připravuje z hlavy a kostí
Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich
Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich jsou česká klasika, kterou má rád snad každý. Někdo má raději zelí, jiný špenát. My
Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem
Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem jsou jednoduchá jídla, která známe nejen ze školních jídelen. Obě jídla si připravíte
Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu)
Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu) Nejlepší bramborové šišky jsou oblíbená příloha především k české kuchyni. Tyto bramborové válečky zastupují bramborové knedlíky v tradičních českých
Bramborové šišky s uzeným a špenátem
Bramborové šišky s uzeným a špenátem Bramborové šišky s uzeným a špenátem je jednoduché a přitom tak dobré jídlo. Tyto šišky na slano vás jistě neurazí.
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou je můj recept, který vznikl smícháním toho, co dům dal. Připravuji ho z vepřového masa,
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku)
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) je více receptů v jednom. Popíšu tu klasický postup přípravy řízků, ale také