Vepřová panenka pečená v troubě
Vepřová panenka je nejlibovější a nejdražší kousek vepřového masa, který pravděpodobně koupíte. Přípravu panenky je
Nejlepší vepřová panenka s omáčkou
Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou
Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich
Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho
Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce
Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já
Obalované houbové řízky (smažené houby)
Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky,
Luxusní bramboráky se slaninou
Bramboráky jsou výtečnou pochoutkou oblíbenou napříč republikou. Co se ale stane, když do těsta přidáte
Nejlepší bramboráky (od Pohlreicha)
Bramboráky jak už název napovídá musí obsahovat pořádnou porci brambor. Brambora je typická česká surovina
Nejvláčnější perník (hrnkový recept)
Jednodušší recept na dezert budete hledat jen obtížně, perník je nestárnoucí klasika, která potěší mlsné
Nejvláčnější ořechová bábovka
Moučníků není nikdy dost, takže jsem si dovolila přidat recept na ořechovou bábovku, kterou zbožňuje
Nejlepší velikonoční beránek
Pečení sladkého velikonočního beránka je u nás tradicí, kterou stále dodržuje převážná většina českých rodin.