Křupavé cuketové bramboráky
- 0 / 5
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout
Grilovaný hermelín v alobalu
- 5 / 5
Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je
Filety z candáta na grilu
- 0 / 5
Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá,
Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami
- 0 / 5
Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní ryba, která se na gril
Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky
- 5 / 5
Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje na indickém subkontinentu, jihovýchodní Asii,
Luxusní chilli con carne
- 5 / 5
Chili známé také jako chilli con carne (v překladu doslova papričky s masem) je texaský dušený pokrm, který je známý
Křupavé kvašáky (nejlepší recept)
- 5 / 5
Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky s těmi nakládanými a sterilovanými,
Nejlepší špízy v troubě Pohlreich
- 5 / 5
Protože letních a jednoduchých jídel není nikdy dost, rozhodla jsem se přidat i recept na jednoduché špízy (ražniči) z trouby.