Rychlý špenát z jedné pánve
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Batátové těstoviny s nivou
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Zapečená hokaido (dýňové oko)
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Domácí houbové koření
- 0 / 5
Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže je můžeme jíst bez výčitek
Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí
- 0 / 5
Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí se nepřepaluje, nezapáchá a vydrží
Vepřové výpečky se zelím z červené řepy
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Okurkový salát na uskladnění
- 0 / 5
Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami na zahrádce a vychutnat si
KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek
- 0 / 5
Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez masa. Tento speciální kotlíkový guláš