Recepty

  • 224
  • 0

Nejlepší rajská omáčka z protlaku

Rajská omáčka je klasikou nejen školních jídelen ale i českých domácností. Sladká chuť rajské omáčky je doplněná plátek masa a podává se s knedlíkem nebo s těstovinami. Nejlepší rajská omáčka

Continue Reading
  • 172
  • 0

Velikonoční zajíček (šlehačkový)

Na Velikonoce určitě nesmí chybět pomlázka, barvení vajec a plno dobrých jídel. U nás vždy připravujeme beránka nebo zajíčka. Velikonoční zajíček (šlehačkový) s kousky čokolády. Těsto je připravené během chvilky a

Continue Reading
  • 163
  • 0

Tradiční velikonoční beránek

Beránek je symbolem Velikonoc a nesmí chybět v žádné domácnosti. Někdo si beránka raději koupí, ale v některých rodinách zůstává tradicí si jej připravit domácí hezky ve formičce. Tradiční velikonoční

Continue Reading
  • 186
  • 0

Domácí vajíčkový salát

Období velikonoc je tady a jedním ze symbolů je právě vejce. Co ale s vajíčky, která vám zbydou nebo přinesou vaši malí koledníci? Jednoznačně vajíčkový salát! Domácí vajíčkový salát je

Continue Reading
  • 189
  • 0

Dušená mrkev s hráškem

Když máte doma mrkev, hrášek a vepřové maso, tak je volba jasná a hned tu máme vepřové maso na mrkvi a hrášku. Dušená mrkev s hráškem je velmi jednoduchý recept

Continue Reading
  • 179
  • 0

Recept na nejlepší guacamole

Když se řekne avokádo, převážné většině lidí se automaticky vybaví nějaký dip nebo dresing, který se z avokáda připravuje. Jedním z nejznámějších dipů je právě mexické guacamole. Recept na nejlepší

Continue Reading
  • 190
  • 0

Nadýchané vafle – těsto do vaflovače

Vafle je pochutina z kynutého nebo nekynutého těsta, pečená ve vaflovači, která pochází z Francie a Belgie. Recept na tyto vafle je velmi jednoduchý, jelikož nevyžaduje kynutí a je připravený

Continue Reading
  • 203
  • 0

Selská omeleta s bramborami

Pokud vám zbyly vařené přílohové brambory, ideálním tipem na recept jsou právě selské brambory. V tomto jídle, které si můžete připravit jako rychlovku k večeři totiž zužitkujete zbytky brambor nebo

Continue Reading
  • 212
  • 0

Drobenkový koláč s tvarohem

Drobenkový koláč je oblíbený nejen díky své chuti, ale i díky nenáročné přípravě, jelikož drobenku nijak nevyšleháváme a pracně nevytváříme. Drobenkový koláč s tvarohem neurazí žádného milovníka sladkého, často se

Continue Reading
  • 187
  • 0

Noky s kuřecím a baby špenátem

Bramborové noky (gnocchi) jsou výbornou bramborovou přílohou, která se dá kombinovat s mnoha ingrediencemi. Smetanové noky s kuřecím masem, špenátem a česnekem je asi ta nejznámější klasika. Noky s kuřecím

Continue Reading