Cuketové placky v troubě (se sýrem i šunkou)
Cuketa je letní tykev, která je nízkokalorická, ale také bohatá na vlákninu, vitamíny a minerály, což ji činí zdravou volbou pro různé pokrmy. Tyto zdravé cuketové placky pečené v troubě
Cuketa je letní tykev, která je nízkokalorická, ale také bohatá na vlákninu, vitamíny a minerály, což ji činí zdravou volbou pro různé pokrmy. Tyto zdravé cuketové placky pečené v troubě
Léto je obdobím, kdy na zahrádce dozrávají cukety a vy si z nich můžete připravit tyto zdravé cuketové bramboráčky. Bramboráky jsou vhodné jako příloha a nebo si je můžete dát
Cuketový krém s kari je lahodná polévka, která kombinuje svěžest cukety s pikantními kořeněnými tóny kari. Tato chutná a osvěžující polévka je ideálním způsobem, jak využít sezónních cuket. Cuketový krém
Léto je obdobím cuket ze zahrádky a pokud hledáte inspiraci, jak je v kuchyni využít, vyzkoušejte naši skvělou cuketovou polévku s bramborem. Cuketová polévka s bramborem je snadný cuketový krém,
BBQ (barbecue) omáčka je klasická omáčka k masu, která vznikla v Americe a nesmí chybět u žádné grilovačky. Vaše žebra, křídla nebo steaky posunete na další úroveň s touto domácí
Pokud hledáte tip na lehkou večeři nebo oběd a máte rádi brokolici, pak jste na správném místě. Jedná se o velmi jednoduchý recept plný zeleniny a sýra, který si vás
Chipotles jsou zauzené jalapeňo papričky, které při správném použití vylepší spoustu jídel. Připravte si tuto jednoduchou chipotle majonézu k masu, hranolkám nebo třeba do burgeru. Domácí chipotle majonéza je velmi
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně smetanového lososa s brokolicí. Tagliatelle
Chřest je typická jarní surovina, která obsahuje mnoho živin i minerálů. Kromě použití chřestu jako typické přílohy k masu však můžete připravit skvělou jarní polévku. Krémová chřestová polévka s bramborem
Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi mletého hovězího a vepřového masa.