Hovězí roštěná s rýží
Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s rýží je už taková ustálená
Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s rýží je už taková ustálená
Kdyby se dala italská kuchyně definovat několika surovinami, určitě byste řekli rajčata, mozzarella a bazalka za předpokladu, že pomineme pastu (těstoviny). A právě tyto ingredience salát caprese obsahuje. Caprese je
Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo bude o trošku vyváženější. Kuřecí
Pokud máte rádi sladké a hledáte zdravější formu sladkého pečiva k snídani či svačině, tak doporučuji upéct tento krásně voňavý chlebík. Jablečný chlebíček se skořicí a ořechy si připravuji pravidelně,
V jednoduchosti je krása, což dokonale sedí na pečená kuřecí stehna. Připravíte je bez větší námahy v jednom pekáčku a voňavá kuřecí stehna zasytí celou rodinu. Pečená stehna v troubě
Zelí je velice zdravá potravina a když ho zakomponujete do lahodné omáčky k masu vznikne vám segedínský guláš. Oblíbený recept české kuchyně, který není nijak náročný na přípravu. Jednoduchý segedínský
Jablka jsou v Čechách k dostání všude a během léta si je snadno kdekoli natrháte. Není tedy divu, že v nejoblíbenějších receptech na sladké figurují právě jablka. Zapomeňte jednou na
Saláty jsou jednoduché na přípravu a navíc tvárné, záleží vždy na vás, co do salátu dáte. Existuje mnoho zeleniny, sýrů, masa a dalších surovin, které do salátu přidat. Tento s
Pokud chcete připravit nějaký lahodný dezert a nevíte si rady - míša dort je tady! Míša dort je velice známá laskomina, kterou milují děti i dospělí. Tvarohový míša dort je
Kdo by neměl rád řízek? Faktem, že řízky jsou velmi oblíbené může být množství druhů řízků od vepřových, kuřecích až po telecí, zvěřinové nebo holandský řízek. My si ukážeme jednoduché