Recepty

  • 344
  • 0

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Byla houbová sezóna a jako správní milovníci, máme pokrmy připravené z lesních hub, které si užíváme po celý rok, jelikož máme houby sušené. Houby můžeme přidat do omáček, k masu,

Pokračovat ve čtení
  • 178
  • 1

Jak nejlépe upéct kuřecí stehna

Kuřecí maso patří mezi mé oblíbené a vařím z něj nejčastěji. Je rychlé na přípravu, můžeme ho použít na spoustu různých způsobů a navíc je vždy šťavnaté. Dnes jsem měla

Pokračovat ve čtení
  • 1 752
  • 1

Skořicové šneky z listového těsta

Když pečeme skořicové šneky, tak pokaždé krásně provoní celý byt. Tato pochoutka je velmi snadná na přípravu a jelikož používáme těsto připravené, potřebujeme pouze pár ingrediencí, které máme běžně doma.

Pokračovat ve čtení
  • 261
  • 0

Výborné palačinky s tvarohem

Kdo by neznal palačinky, jednoduchá a rychlá sladká chuťovka, kterou připravují v různých verzích i restaurace si získala své rozsáhlé obecenstvo. Jsou jednoduché jako facka a děti je milují. Výborné

Pokračovat ve čtení
  • 383
  • 1

Těstovinový salát s kuřecím masem

Saláty jsou bezesporu oblíbenou letní formou stravování a tento těstovinový salát vás bohatě nasytí v létě i v zimě. Salát je navíc vyvážený a bohaté na vitamíny. Těstovinový salát s

Pokračovat ve čtení
  • 268
  • 0

Grilovaný hermelín

Během grilovací sezóny vám projde rukami spoustu surovin, ale zdaleka tou nejjednodušší na přípravu jsou sýry. A právě grilovaný hermelín je delikatesa, která je připravena rychle a rozplývá na jazyku.

Pokračovat ve čtení
  • 265
  • 0

Smažené rybí filé

Ryby jsou lékaři doporučované díky obsahu omega 3 mastných kyselin a měli bychom je konzumovat zhruba 1-2 krát týdně. Nejjednodušší forma rybí přílohy je rybí filé z tresky na kostky.

Pokračovat ve čtení
  • 330
  • 0

Hovězí roštěná s rýží

Roštěnky jsou velice oblíbenou pochoutkou z hovězího masa, které se doplňují lahodnou omáčkou a nejčastěji se podávají k rýži nebo vařeným bramborám. Hovězí roštěná s rýží je už taková ustálená

Pokračovat ve čtení
  • 267
  • 0

CAPRESE: salát s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Kdyby se dala italská kuchyně definovat několika surovinami, určitě byste řekli rajčata, mozzarella a bazalka za předpokladu, že pomineme pastu (těstoviny). A právě tyto ingredience salát caprese obsahuje. Caprese je

Pokračovat ve čtení
  • 285
  • 0

Kuřecí játra se zeleninou

Kuřecí játra se připravují nejčastěji na cibulce jako rychlovka, ale můžete je vylepšit, když přidáte svoji oblíbenou zeleninu. Játra si zachovají skvělou chuť a jídlo bude o trošku vyváženější. Kuřecí

Pokračovat ve čtení