Recepty

  • 270
  • 0

Plněné lilky a cukety

Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa 1 cibuli 300 g cherry rajčátek Sůl, pepř Hrst čerstvé bazalky 2 stroužky česneku 2

Continue Reading
  • 562
  • 0

Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)

Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub připravit? Vyzkoušejte tento recept na houbovou směs na topinky, která vám ve sklenici vydrží zavařená

Continue Reading
  • 361
  • 0

Gnocchi se žampiony a slaninou

Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché gnocchi se žampiony a slaninou. Gnocchi se žampiony a slaninou je chutné jídlo a za

Continue Reading
  • 461
  • 1

Hovězí po burgundsku – Bœuf bourguignon

Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího masa na víně a servíruje se s perličkovou cibulkou a

Continue Reading
  • 436
  • 0

Pravý hovězí guláš

Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale základem vždy musí být zarestovaná cibule, kvalitní paprika a pěkný

Continue Reading
  • 609
  • 0

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem

Hledáte zdravější formu francouzských brambor nebo jen máte rádi zapečená jídla? Zkuste zapéct brambory s brokolicí, kuřecím masem, sýrem a smetanou! Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem je mé

Continue Reading
  • 386
  • 0

Pikantní těstovinový salát s kuřecím masem

Saláty jsou ideálním jídlem především během horkých letních dní, ale pokud vás přepadne chuť na luxusní salát s kuřecím masem, nemusíte čekat do letní sezóny. Pikantní těstovinový salát s kuřecím

Continue Reading
  • 667
  • 0

SLONÍ ŽRÁDLO: Luxusní pomazánka s vajíčkem

Sloní žrádlo je nejenže vtipný název pro oblíbenou pomazánku, ale navíc skvěle chutná. Je ideální na chlebíčky a můžete je připravit v pikantní nebo klasické formě. Sloní žrádlo je luxusní

Continue Reading
  • 529
  • 0

Maďarské lečo s klobásou

Lečo je ideální letní jídlo, které nezabere příliš času na přípravu a obsahuje vše, co by vyvážené jídlo obsahovat mělo. Navíc zužitkujete sezónní zeleninu, která je dostupná jak v obchodech,

Continue Reading
  • 417
  • 0

Sterilované okurky ve sladkokyselém nálevu

Nakládané okurky jsou oblíbené po celém světě a není divu. Spojení křupavých okurek a sladko-kyselého kořeněného nálevu dokáže vylepšit spoustu jídel, ale jsou vynikající i samotné. Připravte si tyto okurky

Continue Reading