Pikantní katův šleh
Jednou z nejpopulárnějších hospodských minutek je katův šleh, kterému zkráceně nikdo neřekne jinak než kaťák. Na tenko nakrájené vepřové nudličky se zeleninou a s pikantní
Mražený špenát se smetanou a česnekem
Příloha ve formě špenátu je velmi oblíbená v české kuchyni. Tento smetanový špenát připravíte snadno ze zmrazeného špenátového protlaku. Mražený špenát se smetanou a česnekem je
Vepřová pečeně s omáčkou a kapustičkami
Růžičková kapusta je typická zimní surovina, která obsahuje plno vitamínů. Pokud ji připravíte se šťavnatým vepřovým masem v lahodné omáčce, máte vynikající pokrm, který nasytí
Houbová smaženice Pohlreich
Houbová sezóna je bezesporu oblíbené období, kdy naši krajané vyrazí ve velkém do lesů pro houbové úlovky. Jedním z nejjednodušších a nejčastějších receptů, jak si
Zapečené brambory se šunkou a vejcem
Zapečené brambory patří mezi klasiky české kuchyně, které nikdy nezklamou. Tento recept přináší barevnou a chuťově bohatou variantu, kde můžeme smíchat dohromady to, co často
Jednoduchá čočka na kyselo
Tradiční čočka na kyselo s vejcem a párky je sytý pokrm, který nikdy nezklame. Spojení jemně nakyslé čočky, vařeného vejce a kvalitních uzenin tvoří harmonii
Vepřový plátek s omáčkou
Šťavnatý vepřový plátek podávaný s lahodnou omáčkou je ideální volbou pro vydatný oběd i večeři. Kombinace jemně propečeného masa a výrazné omáčky potěší každého milovníka
Rozlítaní ptáčci z hovězího masa
Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z
Nejlepší obalovaný květák
Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i
Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem


