Recepty

,

Pikantní katův šleh

  • 0 / 5

Jednou z nejpopulárnějších hospodských minutek je katův šleh, kterému zkráceně nikdo neřekne jinak než kaťák. Na tenko nakrájené vepřové nudličky se zeleninou a s pikantní

,

Mražený špenát se smetanou a česnekem

  • 0 / 5

Příloha ve formě špenátu je velmi oblíbená v české kuchyni. Tento smetanový špenát připravíte snadno ze zmrazeného špenátového protlaku. Mražený špenát se smetanou a česnekem je

,

Vepřová pečeně s omáčkou a kapustičkami

  • 0 / 5

Růžičková kapusta je typická zimní surovina, která obsahuje plno vitamínů. Pokud ji připravíte se šťavnatým vepřovým masem v lahodné omáčce, máte vynikající pokrm, který nasytí

,

Houbová smaženice Pohlreich

  • 5 / 5

Houbová sezóna je bezesporu oblíbené období, kdy naši krajané vyrazí ve velkém do lesů pro houbové úlovky. Jedním z nejjednodušších a nejčastějších receptů, jak si

,

Zapečené brambory se šunkou a vejcem

  • 0 / 5

Zapečené brambory patří mezi klasiky české kuchyně, které nikdy nezklamou. Tento recept přináší barevnou a chuťově bohatou variantu, kde můžeme smíchat dohromady to, co často

Jednoduchá čočka na kyselo

  • 0 / 5

Tradiční čočka na kyselo s vejcem a párky je sytý pokrm, který nikdy nezklame. Spojení jemně nakyslé čočky, vařeného vejce a kvalitních uzenin tvoří harmonii

,

Vepřový plátek s omáčkou

  • 5 / 5

Šťavnatý vepřový plátek podávaný s lahodnou omáčkou je ideální volbou pro vydatný oběd i večeři. Kombinace jemně propečeného masa a výrazné omáčky potěší každého milovníka

,

Rozlítaní ptáčci z hovězího masa

  • 0 / 5

Milujete španělské ptáčky, ale nechcete je balit do závitků? Připravte si tzv. rozlítané ptáčky s plátky hovězího masa a lahodnou okurkovou omáčkou. Rozlítaní ptáčci z

Nejlepší obalovaný květák

  • 0 / 5

Obalovaný květák je nestárnoucí klasika, která potěší nejen vegetariány. Křupavý zlatavý trojobal a jemně uvařený květák uvnitř tvoří chutné jídlo, které si snadno připravíte i

,

Babiččiny bramborové knedlíky s uzeným masem

  • 0 / 5

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem jsou srdcem tradiční české kuchyně – syté, poctivé a provoněné domovem. V kombinaci s osmaženou cibulkou a jemným špenátem