Recepty

Jednoduchá zelňačka

  • 0 / 5

Polévka je základ poctivého jídla a kysané zelí zase lék našich babiček – na tělo i duši. Když k tomu přidáte kousek voňavé klobásky a

, ,

Karbanátky se sýrem v troubě

  • 0 / 5

Klasické karbanátky zná každý, ale když do nich přidáte sýr a místo smažení je upečete v troubě, dostanete chutnější a zároveň zdravější variantu, která potěší

Hospodský vepřový guláš

  • 0 / 5

Vepřový guláš je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame – voňavý, sytý a plný chuti. Tento recept vás provede přípravou guláše, který si zamiluje celá

,

Kuřecí čínské řízečky

  • 0 / 5

Pokud hledáte rychlý a chutný způsob, jak připravit kuřecí maso trochu jinak, tak tyto řízečky jsou skvělou volbou. Jsou ideální jak k obědu, tak k

,

Zavařené ďábelské tousty

  • 0 / 5

Výborná směs plná masa a zeleniny, kterou si navíc můžete zavařit potěší každého strávníka. Hodí se totiž nejen na topinky, ale i ke špagetám a

,

Luxusní hovězí guláš

  • 0 / 5

Guláš je klasikou všech klasik. Jednoduchý, ale za to výborný pokrm z hovězího masa, který můžeme považovat jako tradiční české jídlo. Vyzkoušejte naší verzi hovězího

,

Jednoduchá vaječná tlačenka

  • 0 / 5

Velikonoce jsou za rohem a koledníci přinesou spoustu vařených vajec, ale co s nimi? Co třeba výbornou vajíčkovou tlačenku, kterou připravíte raz dva. Jednoduchá vaječná

Plněné taštičky z listového těsta

  • 0 / 5

Tyto lahodné šátečky jsou plněné třešňovou náplní, které krásně provoní byt. Připravují se z listového těsta a jejich jedinou nevýhodou je, že z plechu mizí

, ,

Babiččina květáková polévka

  • 5 / 5

Pokud hledáte něco chutného, zdravého a zároveň rychlého k večeři, tak krémová polévka z květáku je skvělou volbou. Její jemná a hladká konzistence potěší každého,

,

Rychlá domácí tatarka

  • 5 / 5

Rychlá domácí tatarka z majolky je skvělou volbou k smaženým jídlům i grilovanému masu. Místo kupovaných omáček si ji můžete snadno a rychle připravit sami.