Recepty

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)

  • 5 / 5

Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a proto obsahuje základní suroviny, které jsou u nás dostupné. Bramboračka

Nejlepší zapečený květák se sýrem

  • 0 / 5

Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný květák s mozzarellou, bramborem a

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)

  • 0 / 5

Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině ho každý využívá přímo ve velkém. Česnek můžeme využít nejen

Pórková pomazánka z tvarohu

  • 0 / 5

Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct. Při vaření využíváme především bílý stonek, ale zelené listy mají

, , ,

Výborná cuketová pomazánka

  • 5 / 5

Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete

,

Klasická smaženice z čerstvých hub

  • 0 / 5

Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším receptům z lesních hub! Klasická

Pečená zelenina s vejcem

  • 0 / 5

Nevíte co k večeři a nemáte příliš času? Dejte si pečenou zeleninu s vejcem a doplňte ji svěžím avokádovým dresingem. Zaručeně si pochutnáte. Pečená zelenina

Výborná pečená zelenina

  • 5 / 5

Jedna z nejjednodušších podob přílohy je tu! Pečená zelenina, nic víc nepotřebujete a pokud ji správně připravíte, vaši strávníci si zaručeně pochutnají. Výborná pečená zelenina

Sýrovo-brokolicová pánev (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

, ,

Avokádová pomazánka s rajčaty

  • 0 / 5

Avokádo má málo cukru, ale hodně vlákniny, takže po něm máte pocit sytosti. Složení mastných kyselin je také překvapující, je podobné olivovému oleji. Avokádo má