Recepty

Nadýchaná bublanina s borůvkami

  • 0 / 5

Borůvky je úžasné lesní ovoce, které uzrává v období mezi červencem a srpnem. Pokud jste si nasbírali dostatek borůvek, připravte si tuto vláčnou litou buchtu

Okurkový salát na uskladnění

  • 0 / 5

Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami na zahrádce a vychutnat si jejich skvělou chuť. My jíme

,

Pikantní utopenci s kečupem

  • 0 / 5

Tradiční utopenci patří mezi oblíbenou pochoutku téměř v každé rodině a seženete je zaručeně v každé vesnické hospůdce. Jejich uleželá a nakyslá chuť spolu se

,

Luxusní babiččin švestkový koláč

  • 5 / 5

Švestky patří mezi oblíbené ovoce pozdního léta, které nasbíráme na zahrádce či koupíme za přijatelné peníze v obchodech. Švestky jsou bohaté na vitamín E, vlákninu

,

Utopenci – nejlepší recept

  • 0 / 5

Nakládaní utopenci jsou klasikou nejen českých hospod. Pokud si s přípravou dáte záležet, můžete připravit dokonalé utopence, které vám dlouho nevydrží, jak budou dobré. Utopenci

,

Grilované špízy z mletého masa

  • 0 / 5

K letní sezóně patří grilování a kromě klasických steaků, sýrů a ryb můžete grilovat také mleté maso. Připravte si tyto exotické špízy s čerstvým koriandrem.

Cibulové chutney (marmeláda)

  • 0 / 5

Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní také najdete pod pojmem cibulová

,

Bramborák s cuketou a uzeným masem

  • 0 / 5

Máte přebytek cuket a nevíte si s nimi rady? Vyzkoušejte bramborák s cuketou, bramborem a uzeným masem. Bramborák s cuketou a uzeným masem je skvělý

,

Luxusní tatarák z hovězího masa

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli tatarák je směs syrového masa s kořením a dalšími ingrediencemi. Dá se připravit lososový, pštrosí, ale ten nejznámější je hovězí tatarák. Luxusní

,

Křupavé kvašáky (nejlepší recept)

  • 0 / 5

Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky s těmi nakládanými a sterilovanými, které se zavařují. Křupavé kvašáky