Recepty

Tradiční velikonoční beránek

  • 0 / 5

Beránek je symbolem Velikonoc a nesmí chybět v žádné domácnosti. Někdo si beránka raději koupí, ale v některých rodinách zůstává tradicí si jej připravit domácí

, ,

Nadýchané vafle – těsto do vaflovače

  • 0 / 5

Vafle je pochutina z kynutého nebo nekynutého těsta, pečená ve vaflovači, která pochází z Francie a Belgie. Recept na tyto vafle je velmi jednoduchý, jelikož

Nejvláčnější vánočka

  • 0 / 5

Vánočka je tradiční sladké vánoční pečivo, které se těší velké oblibě během vánočních svátků. Přidávám recept na tradiční vánočku, kterou si můžete připravit doma a

,

Luxusní ořechová bábovka

  • 5 / 5

Máte rádi chuť a krásně příjemnou vůni při pečení bábovky? Já nejčastěji peču klasickou mramorovou, ale určitě doporučuji vyzkoušet recept na nejlepší bábovku s ořechy.

, ,

Kynuté vdolky pečené v troubě

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké pokrmy po hlavním jídle jako zákusek nebo třeba k snídani či svačince? Doporučuji vyzkoušet naše kynuté vdolky. Na vdolky nejčastěji používáme

Nejlepší velikonoční beránek

  • 5 / 5

Pečení sladkého velikonočního beránka je u nás tradicí, kterou stále dodržuje převážná většina českých rodin. Pokud máte formu na beránka, určitě si jej podle tohoto

Nejlepší vláčná bábovka

  • 0 / 5

Bábovka je asi jeden z nejrozšířenějších dezertů u nás vůbec. Připravte si dokonale vláčnou bábovku raz dva. Nejlepší vláčná bábovka je velice snadná a rychlá

,

Nejlepší domácí housky (jednoduché)

  • 0 / 5

Houska je druh jemného pečiva oválného tvaru. Housky připravujeme tak, že splétáme několik pruhů těsta jako copánek a vznikne nám pletýnka. Nejlepší domácí housky (jednoduché)

, ,

Nejlepší vláčná bublanina s třešněmi

  • 5 / 5

Bublanina je sladký druh pečiva, která patří mezi třené buchty. Příprava bublaniny je velice jednoduchá. Vytvoří se těsto, které se nalije do pekáčku, poklade se

Hrnková bublanina s rybízem

  • 0 / 5

Bublanina je sladká pochoutka, která osloví snad každého, kdo má rád ovoce. Na bublaninu můžete použít například jahody, veškeré druhy rybízu, justu, třešně a jiné.