Recepty

Okurkový relish nejen do hotdogů

  • 0 / 5

Tato zeleninová pochoutka je vyrobena z nakládaných okurek, cibule, pepře a dalších aromatických ingrediencí, které společně tvoří pikantní, sladkokyselou chuť. Jeho skvělá chuť vynikne u

Pravá americká barbecue omáčka (BBQ)

  • 5 / 5

BBQ (barbecue) omáčka je klasická omáčka k masu, která vznikla v Americe a nesmí chybět u žádné grilovačky. Vaše žebra, křídla nebo steaky posunete na

Domácí chipotle majonéza

  • 0 / 5

Chipotles jsou zauzené jalapeňo papričky, které při správném použití vylepší spoustu jídel. Připravte si tuto jednoduchou chipotle majonézu k masu, hranolkám nebo třeba do burgeru.

Nejlepší avokádové guacamole

  • 0 / 5

Pokud jste někdy ochutnali mexickou kuchyni, určitě jste se setkali s guacamole, jehož hlavní ingrediencí je avokádo. Mexičané tuto pomazánku podávají nejen k tortilla chipsům,

Vietnamská omáčka Nuoc Cham nejen k závitkům

  • 0 / 5

Pokud jste někdy navštívili vietnamské bistro nebo restauraci a objednali jste si smažené nebo nesmažené závitky, tak jste k ní pravděpodobně dostali i tuto typickou

Domácí kečup pečený v troubě

  • 0 / 5

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina

Bazalkové pesto krok za krokem

  • 0 / 5

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na

Medovo-hořčičná marináda nejen na gril

  • 0 / 5

Grilovací sezóna je v plném proudu a pořádná grilovačka se bez marinád a omáček neobejde. Připravte si tuto jednoduchou medovo-hořčičnou marinádu, která se hodí na

Rychlá domácí majonéza

  • 5 / 5

Majonéza je velmi oblíbená studená omáčka, která vzniká emulgací oleje a vajec. Vzhledem ke složení je omáčka tučná a navíc tvoří základ mnoha dresingů a

,

Rychlá domácí tatarka (tatarská omáčka)

  • 5 / 5

Češi milují tatarskou omáčku a důkazem toho je i fakt, že zatímco ostatní národy mají raději kečup k hranolkům, Češi upřednostňují tatarskou omáčku. Rychlá domácí