Recepty

Domácí kečup pečený v troubě

  • 0 / 5

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina

Bazalkové pesto krok za krokem

  • 0 / 5

Bazalkové pesto v Itálii známé jako pesto alla genovese je aromatická směs, která se používá k dochucení jídel, nejčastěji těstovin. Bazalkové pesto je velmi jednoduché na

Medovo-hořčičná marináda nejen na gril

  • 0 / 5

Grilovací sezóna je v plném proudu a pořádná grilovačka se bez marinád a omáček neobejde. Připravte si tuto jednoduchou medovo-hořčičnou marinádu, která se hodí na

Rychlá domácí majonéza

  • 5 / 5

Majonéza je velmi oblíbená studená omáčka, která vzniká emulgací oleje a vajec. Vzhledem ke složení je omáčka tučná a navíc tvoří základ mnoha dresingů a

,

Rychlá domácí tatarka (tatarská omáčka)

  • 5 / 5

Češi milují tatarskou omáčku a důkazem toho je i fakt, že zatímco ostatní národy mají raději kečup k hranolkům, Češi upřednostňují tatarskou omáčku. Rychlá domácí

Nejlepší domácí kečup s česnekem

  • 0 / 5

Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup

Nejlepší domácí tatarská omáčka (tatarka)

  • 0 / 5

Jaká tatarka z hotové majonézy je nejlepší? Nejlepší domácí tatarská omáčka je připravovaná z okurek a kaparů. Češi tatarskou omáčku prostě milují. Naše domácí tatarka z

Domácí tatarka z vajec Pohlreich (luxusní)

  • 0 / 5

Jaká je nejlepší tatarka, kterou můžete připravit? Domácí tatarka z vajec Pohlreich je skvělá tatarka, kterou připravuji podle receptu od Zdeňka Pohlreicha z knížky Vařte jako