Články

Zkáza v kuchyni: nevydařené jídla

ZKÁZA V KUCHYNI: 15 fotografií opravdu nevydařených jídel

Zkáza v kuchyni: Vařit umí každý, alespoň to každý tvrdí. Každý k má k vaření připomínky a obliba kulinářství se také odráží v oblíbenosti kuchařských show jako je Prostřeno, Masterchef,

Číst dál
Grilovací marinády

GRILOVACÍ MARINÁDY: 13 Nejlepších marinád na gril

Grilovací marinády patří ke grilování a Češi jsou národ, který grilování miluje. My jsme pro vás připravili seznam těch nejlepších domácích marinád na grilování! Některé se hodí spíše k masu

Číst dál
Smrkáč - smrkový sirup

SMRKÁČ: Připravte si sirup a med ze smrkových výhonků

Smrkáč je lidové označení pro sirup, který se připravuje z mladých jarních výhonků smrku. Tyto světlezelené výhonky mohou mít blahodárné účinky pro naše zdraví. Výhonky jsou skvělý zdrojem vitaminu C,

Číst dál

POZOR: Jedovaté druhy ovoce! Některé z nich znáte.

Jedovaté druhy ovoce, které mohou být pro člověka nebezpečné. Buďto jsou nebezpečné pro naše zdraví samy o sobě nebo jen nejsou správně připravené. Které plody z celého světa jsou tedy

Číst dál
sriracha

SRIRACHA: 8 věcí, které byste o chilli omáčce měli vědět

Sriracha, zázračná pikantní ‘omáčka s kohoutem‘, kterou zná snad každý. Thajská pálivá Sriracha, která se hodí téměř k čemukoli. Tato pikantní omáčka má dlouhou a zajímavou historii a více než

Číst dál

VODNÍ MELOUN: Vše, co o něm potřebujete vědět!

Je docela těžké najít něco špatného, ​​co bychom mohli říci o vodním melounu. Jak můžete nemít rádi něco, co chutná jako dezert, ale hydratuje vaše tělo jako sportovní nápoj, a

Číst dál

TEQUILA: Vše co potřebujete vědět o mexickém nápoji!

Tequila je alkoholický nápoj, který je oblíbený nejen u nás, ale i ve světě. Jedná se o destilát s jedinečnou chutí, zemitými tóny a nádechem sladkosti. Tequila je také nedílnou

Číst dál

UMĚLÁ SLADIDLA A ZDRAVÍ: Jsou pro nás nebezpečná?

Umělá sladidla a zdraví zajímá čím dál tím více lidí vzhledem s rostoucí nabídkou supermarketů. První umělé sladidlo sacharin bylo objeveno už v roce 1879. Dva chemici na univerzitě Johna

Číst dál

Neskladujte banány v lednici! Tady je proč

Správné skladování potravin je klíčové, abyste zbytečně neplýtvali. Pokud máte je máte rádi sladké, tak neskladujte nikdy banány v lednici! Banány jsou poměrně všestranné ovoce, které může dochutit vaše ovesné

Číst dál

GUACAMOLE: 10 nejčastějších chyb při jeho přípravě

Guacamole se může zdát jako to nejjednodušší jídlo na světě, ale pro dosažení krémové, pikantní a skvěle dochucené aztécké avokádové salsy vyžaduje dodržovat alespoň nějaká pravidla. Čtěte dále a ujistěte

Číst dál
X