Klasická sekaná od babičky (jemná)
Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také
Nejlepší babiččiny škvarkové placky (luxusní)
Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbyde po vyškvaření tuku. Nejčastěji škvaříme vepřové sádlo. Vepřové sádlo
Chřestová polévka ze zeleného chřestu
Tato luxusní polévka se připravuje v chřestové sezóně, která je však velmi krátká. Jemná, zdravá
Krémová batátová polévka
Batáty jsou sladké brambory, které jsou hodně oblíbené nejen v Americe. Poslední dobou bývají oblíbené
Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)
Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte
Nejlepší staročeský buřtguláš ze špekáčků
Hledáte jednoduchý a zároveň chutný recept, který připravíte z jednoho hrnce? Pak vyzkoušejte náš bramborový
Tradiční hospodská dršťková polévka
Tuto polévku jedni milují a jiní nenávidí, a to především, protože je připravena z vnitřností,
Hrnková bublanina s rybízem
Bublanina je sladká pochoutka, která osloví snad každého, kdo má rád ovoce. Na bublaninu můžete
Výborný katův šleh originál (pikantní)
Katův šleh lidově “kaťák” je klasické hospodské jídlo, jehož základem je kuřecí nebo vepřové maso
Pesto z medvědího česneku
Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a bohatým zdrojem vitaminu C. Listy medvědího česneku sbíráme