
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání

Luxusní Míša řezy na plech
Máte také rádi něco sladkého ke kávě? Doporučuji vyzkoušet tento vynikající dezert, který Vám nezabere

Vláčná cuketová bábovka (výborná)
Cuketa je skvělou potravinou, jelikož se díky své neutrální chuti hodí snad ke všemu. Cuketu

Bedly na kmíně a másle
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento

Bramboračka s čerstvými houbami (i sušenými)
Bramborová polévka tzv. bramboračka je jednou z nejzákladnějších českých polévek. Bramboračka je jídlo chudých, a

Nejlepší zapečený květák se sýrem
Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený

Luxusní česneková pomazánka (tvarohová)
Česnek považujeme za surovinu, bez které se neobejde snad žádná domácnost. U nás v rodině

Vepřové maso na houbách
Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v

Pórková pomazánka z tvarohu
Nejvíc zdravých látek je v syrovém pórku, ale můžeme ho i krátce povařit nebo zapéct.

Výborná cuketová pomazánka
Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná.