Pivní marináda na vepřové maso
K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso,
Křupavé cuketové bramboráky
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do
Grilovaný hermelín v alobalu
Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril
Filety z candáta na grilu
Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná
Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami
Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní
Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky
Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje
Luxusní chilli con carne
Chili známé také jako chilli con carne (v překladu doslova papričky s masem) je texaský
Křupavé kvašáky (nejlepší recept)
Typickým letním receptem jsou kvašáky neboli nakládané okurky ve slaném nálevu. Nepleťte si kvašené okurky
Nejlepší vláčná bublanina s třešněmi
Bublanina je sladký druh pečiva, která patří mezi třené buchty. Příprava bublaniny je velice jednoduchá.
Nejlepší segedínský guláš
Klasický segedínský guláš je původem z Maďarska a je to v podstatě obdoba klasického guláše


