
Okurkový salát na uskladnění
Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami

KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek
Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez

Staročeský houbový kuba
Každý rok se těšíme na houbovou sezónu, kdy jdeme do lesa a sbíráme naše oblíbené

Smetanové špagety s cuketou
Letních receptů není nikdy dost a jednou z nejčastějších surovin, kterou během léta vypěstujete je

Polévka z červeného hlávkového zelí
Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu

Kedlubnový salát se zakysanou smetanou
Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A

Zapečené těstoviny s kuřecím masem
Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je

Rybízový sirup – domácí a hustý
Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit

Zapečené gnocchi s mletým masem
Italské gnocchi (vysl. “ňoky”) jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a

Pravá rajská omáčka z rajčat
Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor,