Domácí houbové koření
Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže
Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí
Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí
Okurkový salát na uskladnění
Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami
KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek
Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez
Staročeský houbový kuba
Každý rok se těšíme na houbovou sezónu, kdy jdeme do lesa a sbíráme naše oblíbené
Smetanové špagety s cuketou
Letních receptů není nikdy dost a jednou z nejčastějších surovin, kterou během léta vypěstujete je
Polévka z červeného hlávkového zelí
Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu
Kedlubnový salát se zakysanou smetanou
Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A
Zapečené těstoviny s kuřecím masem
Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je
Rybízový sirup – domácí a hustý
Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit


