Tradiční poctivá kulajda (smetanová)
- 5 / 5
Tradiční poctivá kulajda Tradiční poctivá kulajda je klenotem české gastronomie. Kulajda je typická polévka světlé barvy, která se připravuje z
Dýňová polévka z dýně Hokkaidó (nejchutnější recept)
- 5 / 5
Dýňová polévka z dýně Hokkaidó (ang. Red kuri squash) je oblíbeným typickým podzimním jídlem, které vás zahřeje během sychravých dnů
Nejlepší bramborový salát (nejen na Vánoce)
- 5 / 5
Nejlepší bramborový salát je samozřejmě ten domácí. Připravit ho můžete hned na několik způsobů. Najdete jich na internetu desítky a
Domácí vaječňák (vaječný koňak)
- 0 / 5
Domácí vaječňák (vaječný koňak) Domácí vaječňák neboli také vaječný koňak či likér si připravuje na Vánoce snad téměř každý, kdo
Tagliatelle s lososem a brokolicí
- 5 / 5
Co se stane, když spojíte dvě zdravé a chutné ingredience jako je losos a brokolice? Vznikne naprosto skvělé jídlo, které
Krémová žampionová polévka s bylinkami
- 0 / 5
Krémová žampionová polévka s bylinkami Krémová žampionová polévka je skvělý recept pro všechny, kteří si příliš nepotrpí na ‘vodnaté’ vývary.
Italský salát Caprese (svěží a lehký)
- 0 / 5
Italský salát Caprese Tento italský salát Caprese je jedním z nejjednodušších receptů na saláty se kterými se setkáte. K jeho
Skvělý rajčatový salát (lehký a svěží)
- 0 / 5
Tento skvělý rajčatový salát se šťavnatými rajčaty a krémovým dresingem je skvělý především jako večeře. Sama si ho nejčastěji připravuji
Guláš z hlívy ústřičné (bezmasý recept)
- 5 / 5
Guláš z hlívy ústřičné patří mezi mé nejoblíbenější recepty z této houby vůbec. Je to kompletně vegetariánský pokrm, kde nahrazujeme


