Babiččin vepřový guláš (ten nejlepší)
- 5 / 5
Guláš je velmi oblíbené jídlo, které není známé jen u nás, ale také v okolních zemích. Tajemství dobrého guláše je
Rychlá domácí majonéza
- 5 / 5
Majonéza je velmi oblíbená studená omáčka, která vzniká emulgací oleje a vajec. Vzhledem ke složení je omáčka tučná a navíc
Rychlá domácí tatarka (tatarská omáčka)
- 5 / 5
Češi milují tatarskou omáčku a důkazem toho je i fakt, že zatímco ostatní národy mají raději kečup k hranolkům, Češi
Nejlepší hranolky na světě (domácí)
- 0 / 5
Hranolky miluje snad každý. Tato nezdravá pochoutka si získala srdce spousty lidí a každý je připravuje po svém. Já vyzkoušel
Dokonalé Fish & Chips v těstíčku
- 5 / 5
Fish & chips neboli ryba s hranolky je národní pokrm Velké Británie. Jedná se v podstatě o smažené bramborové hranolky,
Rychlé vepřové rizoto z jedné pánve
- 0 / 5
Rizoto nemusí být vždy to italské, které se lepí. Určitě si vzpomínáte na školní rizoto neboli srbské rizoto s mrkví,
Klasická sekaná od babičky (jemná)
- 5 / 5
Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také fakt, že nezáleží na výběru
Nejlepší babiččiny škvarkové placky (luxusní)
- 0 / 5
Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbyde po vyškvaření tuku. Nejčastěji škvaříme vepřové sádlo. Vepřové sádlo můžeme použít čerstvé ze zabíjačky