Recepty

,

Babiččin vepřový guláš (ten nejlepší)

  • 5 / 5

Guláš je velmi oblíbené jídlo, které není známé jen u nás, ale také v okolních zemích. Tajemství dobrého guláše je

Rychlá domácí majonéza

  • 5 / 5

Majonéza je velmi oblíbená studená omáčka, která vzniká emulgací oleje a vajec. Vzhledem ke složení je omáčka tučná a navíc

,

Rychlá domácí tatarka (tatarská omáčka)

  • 5 / 5

Češi milují tatarskou omáčku a důkazem toho je i fakt, že zatímco ostatní národy mají raději kečup k hranolkům, Češi

,

Nejlepší hranolky na světě (domácí)

  • 0 / 5

Hranolky miluje snad každý. Tato nezdravá pochoutka si získala srdce spousty lidí a každý je připravuje po svém. Já vyzkoušel

,

Dokonalé Fish & Chips v těstíčku

  • 5 / 5

Fish & chips neboli ryba s hranolky je národní pokrm Velké Británie. Jedná se v podstatě o smažené bramborové hranolky,

, ,

Nejlepší cibulové kroužky v pivním těstíčku

  • 5 / 5

Smažená jídla jsou velmi oblíbená. Zkusili jste někdy obalit a usmažit takovou základní surovinu jako je cibule? Ne? Chyba. V

,

Rychlé vepřové rizoto z jedné pánve

  • 0 / 5

Rizoto nemusí být vždy to italské, které se lepí. Určitě si vzpomínáte na školní rizoto neboli srbské rizoto s mrkví,

,

Klasická sekaná od babičky (jemná)

  • 5 / 5

Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také fakt, že nezáleží na výběru

Nejlepší babiččiny škvarkové placky (luxusní)

  • 0 / 5

Škvarky jsou zbytek tkáně, která zbyde po vyškvaření tuku. Nejčastěji škvaříme vepřové sádlo. Vepřové sádlo můžeme použít čerstvé ze zabíjačky