Andaluská kuřecí játra se zeleninou
- 5 / 5
Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své
Rozstřelený ptáček z vepřového masa
- 5 / 5
Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla
Nakládané žampiony
- 0 / 5
Žampiony jsou v našich kuchyních velmi oblíbené. Jejich úprava je snadná, rychlá a jsou celoročně dostupné. Žampiony můžete použít do
Rizoto z červené řepy s nivou (Břicháč Tom)
- 0 / 5
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou
Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
- 5 / 5
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
- 0 / 5
Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit
Luxusní Míša řezy na plech
- 0 / 5
Máte také rádi něco sladkého ke kávě? Doporučuji vyzkoušet tento vynikající dezert, který Vám nezabere příliš mnoho času. Já ho