Vepřové řízky jinak
Vepřové řízky jsou naprostá česká klasika a zákonitě je musel ochutnat nebo o nich minimálně slyšet snad každý Čech. Připravte si vylepšenou verzi vepřových řízků s důrazem na šťavnatost i
Vepřové řízky jsou naprostá česká klasika a zákonitě je musel ochutnat nebo o nich minimálně slyšet snad každý Čech. Připravte si vylepšenou verzi vepřových řízků s důrazem na šťavnatost i
I když se bramborový salát může zdát jako sváteční klasika, jeho skvělá chuť a sytost z něj dělají ideální volbu pro jakoukoliv příležitost během celého roku. Je dokonce skvělý i
Potrpíte si na jemné a šťavnaté maso, které jde krásně od kosti? Pak jste tady správně! S tímto receptem a medová žebírka budete králem všech oslav. Pomalu pečená žebra na
Jednoduchá polévka s uzeninou, kterou připraví i začátečník? Tak to je přesně frankfurtská polévka. Název je odvozen od frankfurtských párků, ale vídeňskými také nic nezkazíte. Pravá frankfurtská polévka je naprosto
Kdo by neznal takovou klasiku jakou jsou vepřové výpečky. Je to hlavní konkurent českého národního jídla a právem. Ideální je podávat výpečky se zelím a knedlíkem. Vepřové výpečky v troubě
Zelí neodmyslitelně patří k české kuchyni, a to zejména k pečenému masu podávanému s knedlíky. Místo klasického zelí však můžete připravit kedlubnové zelí a nepoznáte téměř rozdíl! Dušené kedlubnové zelí
Česká kuchyně by se v oblasti příloh bez knedlíků neobešla. Důkazem toho je i to, že máme na výběr z několika druhů knedlíků jako jsou bramborové, kynuté, houskové, karlovarské nebo
Vánoce se kvapem blíží a s nimi je v mnoha domácnostech spojená příprava domácího vaječného likéru. Co takhle vyzkoušet ochucenou verzi a připravit si čokoládový vaječný likér? Vánoční čokoládový likér
Vaječné likéry a koňaky si jako Češi rádi připravujeme nejčastěji po 1. adventu. Co je lepší než klasický vaječný likér? Pistáciový vaječný likér! Pistáciový vaječný likér je naprostá bomba a
Blíží se Vánoce a s nimi se pojí spoustu tradic. Jednou z tradic u nás je výroba domácího vaječného koňaku, chcete-li vaječného likéru. Ten musí být poctivý a z poctivých