Recepty

  • 6
  • 0

Vepřové řízky jinak

Vepřové řízky jsou naprostá česká klasika a zákonitě je musel ochutnat nebo o nich minimálně slyšet snad každý Čech. Připravte si vylepšenou verzi vepřových řízků s důrazem na šťavnatost i

Pokračovat ve čtení
  • 8
  • 0

Luxusní bramborový salát

I když se bramborový salát může zdát jako sváteční klasika, jeho skvělá chuť a sytost z něj dělají ideální volbu pro jakoukoliv příležitost během celého roku. Je dokonce skvělý i

Pokračovat ve čtení
  • 5
  • 0

Pomalu pečená žebra na medu

Potrpíte si na jemné a šťavnaté maso, které jde krásně od kosti? Pak jste tady správně! S tímto receptem a medová žebírka budete králem všech oslav. Pomalu pečená žebra na

Pokračovat ve čtení
  • 5
  • 0

Pravá frankfurtská polévka

Jednoduchá polévka s uzeninou, kterou připraví i začátečník? Tak to je přesně frankfurtská polévka. Název je odvozen od frankfurtských párků, ale vídeňskými také nic nezkazíte. Pravá frankfurtská polévka je naprosto

Pokračovat ve čtení
  • 5
  • 0

Vepřové výpečky v troubě

Kdo by neznal takovou klasiku jakou jsou vepřové výpečky. Je to hlavní konkurent českého národního jídla a právem. Ideální je podávat výpečky se zelím a knedlíkem. Vepřové výpečky v troubě

Pokračovat ve čtení
  • 6
  • 0

Dušené kedlubnové zelí

Zelí neodmyslitelně patří k české kuchyni, a to zejména k pečenému masu podávanému s knedlíky. Místo klasického zelí však můžete připravit kedlubnové zelí a nepoznáte téměř rozdíl! Dušené kedlubnové zelí

Pokračovat ve čtení
  • 5
  • 0

Výborné chlupaté knedlíky

Česká kuchyně by se v oblasti příloh bez knedlíků neobešla. Důkazem toho je i to, že máme na výběr z několika druhů knedlíků jako jsou bramborové, kynuté, houskové, karlovarské nebo

Pokračovat ve čtení
  • 6
  • 0

Vánoční čokoládový likér

Vánoce se kvapem blíží a s nimi je v mnoha domácnostech spojená příprava domácího vaječného likéru. Co takhle vyzkoušet ochucenou verzi a připravit si čokoládový vaječný likér? Vánoční čokoládový likér

Pokračovat ve čtení
  • 11
  • 0

Pistáciový vaječný likér

Vaječné likéry a koňaky si jako Češi rádi připravujeme nejčastěji po 1. adventu. Co je lepší než klasický vaječný likér? Pistáciový vaječný likér! Pistáciový vaječný likér je naprostá bomba a

Pokračovat ve čtení
  • 12
  • 1

Babiččin vaječný koňak

Blíží se Vánoce a s nimi se pojí spoustu tradic. Jednou z tradic u nás je výroba domácího vaječného koňaku, chcete-li vaječného likéru. Ten musí být poctivý a z poctivých

Pokračovat ve čtení